1. Maneater hapt zich een weg naar PS5 en Xbox Series-consoles

Maneater hapt zich een weg naar PS5 en Xbox Series-consoles

De lanceringstrailer is uitgebracht

Maneater kan nu op Xbox Series X en S gekocht worden, en komt de negentiende ook naar PlayStation 5. Hieronder is de lanceringstrailer te zien.

Het spel verscheen eerder dit jaar al voor PlayStation 4, Xbox One en pc.In de game besturen spelers een forse haai die de kust van de Verenigde Staten terroriseert en zelfs af en toe op het droge flip-flopt om daar onschuldige mensen als snack te verorberen. Er wordt echter ook jacht gemaakt op de haai, en er zijn diverse natuurlijke vijanden te vinden.

Zustersite Gamer.nl recenseerde de game eerder dit jaar en gaf een 6: "Maneater is een hoogst originele en vermakelijke haaiensimulator met behoorlijk ruwe randjes. Met een onmogelijke camera en bijzonder weinig afwisseling in de missiestructuur moet dit spel het vooral van zijn andere kwaliteiten hebben. Gelukkig is Maneater erg grappig geschreven en is de onderwaterwereld leuk om te verkennen. Dat maakt de tekortkomingen een stuk beter behapbaar, waardoor Maneater uiteindelijk een prima B-game is."

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Als hij maar om mijn series X heen gaat.
  • Speelt iemand dit?
  • @Monojaxx
    Daar wil je toch je tanden in zetten? Wat een pareltje.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren