1. Xbox Series X-versie van Manifold Garden aangekondigd

Xbox Series X-versie van Manifold Garden aangekondigd

Gratis upgrade voor Xbox One-spelers

Vanaf 10 november is indiegame Manifold Garden voor Xbox Series X en S beschikbaar.

De game draait in 4K en 60 frames per seconde op Xbox Series X, en in 1440p en 60 frames per seconde op Series S. mensen die de Xbox One-versie van Manifold Garden hebben ontvangen de Xbox Series-versie als gratis upgrade via Smart Delivery.

De next-gen update is tijdelijk exclusief voor Xbox Series-consoles, zo laat producent Syrenne McNulty weten in eenbericht op gameforum ResetEra. Er zou geen geld gemoeid zijn bij deze exclusieve deal. "We werkten aan de Series X en S-versie en die was klaar voor lancering. Er zijn geen complottheorieën hier." Nieuws over een PlayStation 5-update moet later volgen.

Eerder verscheen Manifold Garden al voor PlayStation 4, Xbox One, Switch, Epic Games Store en Apple Arcade. De game verschijnt op 20 oktober ook op Steam.Manifold Garden is een first-person puzzelgame gebaseerd op kunstwerken van MC Escher en ontwikkeld door William Chyr. Het spel speelt zich af in een universum met een andere set fysieke wetten waar de speler zwaartekracht manipuleert en muren in vloeren kan laten veranderen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Vond het een heerlijke game om een keer te doorspelen, maar niet meer de drang eigenlijk om dat nog een keer te gaan doen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren