1. Onofficiële Mario 64-port voor pc krijgt updates

Onofficiële Mario 64-port voor pc krijgt updates

Door modder community

Een onofficiële pc-port van de populaire Nintendo 64-game, Super Mario 64 krijgt verschillende updates. De port kwam vorige maand onder de aandacht.

De port maakt het mogelijk om de retro-game in 4K resolutie te spelen. Nintendo was zelf niet al te blij met de port, waardoor de maker van de port met het team van advocaten van de Japanse gamegigant te maken kreeg. Dat lijkt de modding-community voorlopig niet te stoppen met verbeteringen aanbrengen aan de pc-port. Zo heeft het model van Mario zelf een ware make-over gekregen om meer tee lijken op zijn uiterlijk in Super Mario Odyssey en zijn er ook verbeteringen aangebracht bij het kasteel van Princess Peach. Bekijk hieronder de beelden van de verbeteringen aan de game .

Of de pc-port van Mario 64 kan blijven bestaan is nog niet zeker. Nintendo is druk bezig om de game offline te halen. Bekijk hier een modder die Super Mario Odyssey heeft nagebouwd in Super Mario 64.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren