1. Mario Kart mogelijk in Wreck-it Ralph 2

Mario Kart mogelijk in Wreck-it Ralph 2

Regisseur wil graag dat Mario mee gaat doen

In een Tweet van Attractions Magazine is een filmpje uit Disney attractiepark Epcot te zien waar de muziek van 'Super Mario Kart' te horen is. Bij het bord van de 'Family Play Zone' staat dat de speelplaats gepresenteerd wordt dankzij de nieuwe Wreck-it Ralph-film, 'Ralph breaks the internet'. De vraag wordt nu gesteld, gaan we Mario, Mario Kart of andere personages van Nintendo zien in de Disney-film die dit jaar nog uitkomt?

In de eerste Wreck-it Ralph-film waren een aantal easter eggs te zien over klassieke videogames inclusief van Nintendo. Zo zagen we Bowser, een super mushroom en Mario zelf werd genoemd in de film. Regisseur Rich Moore heeft gezegd dat hij graag Nintendo een grotere rol wil geven in de tweede film. Dat de muziek van Super Mario Kart zich afspeelt in attractiepark Epcot, kan een mogelijke hint bevatten dat Mario of andere personages van Nintendo verschijnt in de vervolgfilm 'Ralph Breaks the Internet'.

Ralph Breaks The Internet

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren