1. Mario Kart Tour verschijnt nog voor april 2019

Mario Kart Tour verschijnt nog voor april 2019

Meer details ontbreken nog rondom mobiele game

Mario Kart Tour verschijnt voor 1 april 2019. Dat bevestigt Nintendo tijdens de bekendmaking van zijn kwartaalcijfers.

De mobiele versie van de populaire Mario Kart-franchise die naar smartphones komt werd afgelopen januari al aangekondigd. Sindsdien is er echter niets van de game vernomen. Deze week bevestigde het bedrijf echter dat het spel op zijn laatst eind maart uitkomt, aangezien de game dit fiscale jaar nog moet verschijnen.

Een precieze releasedatum of andere details rondom het spel zijn er nog niet. Het is bijvoorbeeld ook niet bekend of de gameplay vergelijkbaar wordt met andere Mario Kart-games. De Mario Kart-franchise is een van de meest populaire series van Nintendo. Mario Kart 8 Deluxe op de Switch is bijvoorbeeld al 11,71 miljoen keer verkocht.

Mario Kart Tour

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Was ook vorig kwartaal al bekend.

  Dit is de Mobile game die pokemon go kan evenaren qua inkomsten. Dit kan Nintendo's voet tussen de deur zijn in mobile. Maarja, het blijft Nintendo. Eerst zien wat ze er van maken.

  Als ze een beetje slim zijn is dit hun high budget mobile game met veel support voor een lange tijd. Ben ook beniewd naar het verdienmodel.
 • @Newgamessuck

  Ik ben ook ERG benieuwd! :-)
 • Als ze nou echt slim zouden zijn. Dan zouden ze van Mario Kart 8 deluxe een eigen platform maken met elk jaar 2 grote uitbreidingen van 8 cups en nieuwe racers uit het Nintendo Universum. En als ze slim zouden zijn doen ze dat ook met Smash maar dan met 6 fighters elk jaar. Zodat mensen de game blijven spelen
 • @kaassoufleeisback

  SaaS, Werkt prima voor mobile. Voor een console game kunnen ze iedere keer weer 60 euos vragen + tussendoor nog 20 aan dlc. Denk dat het SaaS model beter werkt voor mobile. Aangezien daar de userbase groter is en zij geen 80 euro neerleggen als instap prijs.

  Voor mobile ben ik het er wel sowieso mee eens. Denk ook dat ze dat gaan doen.
 • @Newgamessuck

  Eens. Al zou het bij games als FIFA wel PER-FECT passen, aangezien dat ieder jaar enhanced ports zijn.
 • @Newgamessuck

  Ligt eraan kijk naar Ubisoft voor Rainbow six werkt uitstekend ze verdienen er nog steeds goed geld mee.
 • Als ik heel eerlijk moet zijn was ik bijna vergeten dat deze game nog zou komen.
  Natuurlijk heb ik het nieuws wel in de gaten gehouden. Maar zijn ook andere dingen die me die periode bezig hielden. En nou nog steeds trouwens.

  Maar nu ik dit artikel lees weet ik het plots weer.

  Ik ga deze game hoe dan ook een kans geven als hij er is.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren