1. Bèta multiplayer-modus van Mario Kart Tour gestart

Bèta multiplayer-modus van Mario Kart Tour gestart

Alleen voor Gold Pass-abonnees

Er is een multiplayer-modus onderweg naar Mario Kart Tour. Vandaag verschijnt er een bèta van deze modus die toegankelijk is voor alle spelers in het bezit van de Gold Pass.

De bèta ging 18 december van start en loopt tot de 26ste. De bèta bevat enkel de nieuwe multiplayer-modus en is alleen beschikbaar voor Gold Pass-abonnees. De ontwikkelaar van het mobiele racespel waarschuwt de spelers van mogelijke fouten die kunnen optreden tijdens het spelen van de bèta.

Zo kan het gebeuren dat de verbinding met de tegenstanders onstabiel is of dat het spel plots bevriest. Daarnaast is de kans groot dat spelers tegen vertragingen aanlopen. Het bericht van de ontwikkelaar benadrukt het feit dat het om een testversie gaat en dat de prestaties van de volledige functie beter zijn.

De website bericht tevens dat geboekte voortgang tijdens de bèta niet overgezet kan worden naar de uiteindelijke versie. De reden hiervoor is dat bepaalde in-game specificaties nog veranderen. Ten slotte vermeldt de website dat spelers alleen op eigen risico kunnen deelnemen aan de bèta en dat ze rekening moeten houden met een snel leeglopende batterij. Daarnaast is het mogelijk dat de bèta plots wordt ingekort en verlengd, zonder waarschuwing.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

  • Boeie. Heb deze game allang afgeschreven. En dat terwijl ik een groot liefhebber van deze serie ben.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren