1. Mario Kart Tour komt in september op smartphones uit

Mario Kart Tour komt in september op smartphones uit

Meer informatie volgt tussen nu en lancering

Vanaf 25 september is Mario Kart Tour op iOS en Android beschikbaar.

Nintendo kondigde begin vorig jaar de mobiele versie van Mario Kart al aan. Het spel had eigenlijk voor april 2019 uit moeten komen, maar werd uiteindelijk uitgesteld naar de zomer van 2019. Nu komt de game dus in september uit.

Mario Kart Tour wordt gespeeld in de portrethouding op mobiel. De racewagens in het spel trekken vanzelf op en kunnen vervolgens worden bestuurd door in een richting te swipen op het scherm. Alle speelbare personages in Mario Kart: Tour hebben een eigen speciale item, die gebruikt kan worden tijdens de race. Ook lijkt het er op dat er een verschil is in de hoeveelheid items die de verschillende personages kunnen dragen. Nieuwe personages zijn vrij te spelen door middel van een virtuele munteenheid, welke aangeschaft kan worden met echt geld.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • *Nintendo kondigde begin volgend jaar de mobiele versie van Mario Kart al aan.*
  *Het*
  'Can't… com… pre-hend..!..%^*!!!!'

  Edit:
  Graag gedaan!


  OT:
  Ik ben benieuwd of het qua besturing een beetje speelbaar is. Zo niet, dan wordt deze game direct weer verwijderd van m'n tel.
 • @Piet S.

  "Ik ben benieuwd of het qua besturing een beetje speelbaar is. Zo niet, dan wordt deze game direct weer verwijderd van m'n tel."

  Kan het mij niet voorstellen dit te spelen op een telefoon. Of de game moet zodanig qua besturing aangepast zijn - maar geeft het dan dezelfde ervaring?
 • @Monojaxx

  Ik eerlijk gezegd ook niet. Touch controls zijn meestal te ellendig voor woorden.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren