1. Gratis Mario-kloon over Bernie Sanders verschenen op Steam

Gratis Mario-kloon over Bernie Sanders verschenen op Steam

Super Bernie World

Er is een ware Mario-kloon over Amerikaanse presidentskandidaat Bernie Sanders op Steam verschenen. De game heet Super Bernie World en is gratis beschikbaar.

In Super Bernie World moeten spelers Sanders helpen om het presidentschap over te nemen van 'de grote kaas', Donald Trump. Sanders neemt het daarnaast op tegen andere Republikeinse politici. De setting is sterk gebaseerd op de Mario-games, met dezelfde soort vijanden en mechanieken. De trailer is hieronder te bekijken.

De game is op het moment van schrijven nog beschikbaar op Steam. Of Nintendo stappen gaat zetten om de game offline te halen is nog niet bekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

 • Net in m'n pauze ff'kes uitgespeeld en ik moet toegeven, op de input delay na, is het best een amusant spelletje (ook al heb ik persoonlijk niks met Bernie). :P

  Ik zou graag weer eens een nieuwe 2D Mario in de oude stijl, maar dan in 1080p60 (inlc. QoL changes, etc.) zien! Dat zou vet zijn zeg! :D


  P.S. Mijn gevoel zegt dat deze game niet heel lang online zal staan… XD
 • @Piet S.

  Nee deze game zal wel niet heel lang online blijven staan denk ik.

  En ach, alles zo'n beetje beter dan Trump toch?
 • @Shuckles

  Vind je ja? :) Bernie niet in ieder geval, imo.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren