1. Theatermodus komt naar Super Mario Odyssey

Theatermodus komt naar Super Mario Odyssey

Werkt ook met Nintendo Labo VR

Super Mario Odyssey krijgt 26 april een gratis update. Hierbij introduceert Nintendo een theatermodus. Deze modus maakt het mogelijk om cutscenes terug te kijken. De modus werkt zowel met als zonder Nintendo Labo VR.
Super Mario Odyssey

Los van de theatermodus, die het ook mogelijk maakt om de openingsfilm terug te kijken, worden er drie nieuwe missies toegevoegd aan de game. Alles is in vr te spelen door de update die 25 april uitkomt. Dezelfde update komt uit voor Legend of Zelda: Breath of the Wild.

Eerder deze week deelde Nintendo een aantal foto’s van de nieuwe missies. Het is de bedoeling dat je instrumenten en muzieknoten verzamelt. De instrumenten moeten naar het Cap-, Seaside en Luncheon-koninkrijk gebracht worden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Romée Scholten Gek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Reacties

 • Komt er een insidegamer review van Labo VR?

  Reviews van andere sites zijn up en zijn tegen alle verwachtingen in vol lof en dat het veel en veel beter werkt dan verwacht en serieus fun is.

  Toch maar kopen dan.
 • @Newgamessuck

  Weet je zeker dat je een IG review wil..? :P
 • @Piet S.

  :D, ik weet waar je op doelt.

  Maar ik ben serieus geinteresseerd in meerdere meningen. Ook reviewers die er met een andere kijk inzitten zoals de yoshi review van iemand zonder kids. Damn wat heb ik een fun met yoshi met mijn zoons! :). Maar ik snap de mening dat het te makkelijk is.
 • @Newgamessuck

  Ik vind het in Co op juist minder spelen. Heb het met mijn vriendin gedaan maar vind het alleen fijner spelen.
 • @Newgamessuck

  Hahah! Klein steekje onder water moet kunnen he! ;P
 • @Piet S.

  Yoshi speel het nu ook want op die review doel je. De zes die Thijs het gaf was wat overdreven laag. Maar ik zou het zeker niet hoger dan een 7,5 geven. Game is goed dat wel. maar ik vind persoonlijk Woolly world beter qua levels. Heb nog nergens echt hele briljante levels gezien in die game tot nu toe.

  Maar wel Zonde dat Nintendo voor deze gamegeen Kingdom dlc voor maakt. Dan maar een vervolg waar er iets minder manen zijn . En iets beter verstopte manen. Of een goede 3D Dk of wanneer Microsoft het toestaat en Nintendo het wil. Een Banjo Threeie haha.
 • @legogamingfan

  Een 7,5 (of zelfs een 7) was prima op z'n plaats geweest.

  En ik had ook liever nieuwe levels, etc. gezien voor SMO.
 • @Piet S.

  Klopt ik hoop dat een eventueel vervolg beter wordt. Klinkt gek maar ik vond het een beetje tegenvallen doordat er teveel manen waren. Was het zoeken 90 procent daarvan wat saai en wat simpel
 • @legogamingfan

  Mwa… Daarin verschillen we dan van mening. Voor mij met SM64 samen de beste Mario game ooit (10/10).
 • @Newgamessuck Ja die is onderweg! Dit weekend komt ie live, Bert is nog even de laatste dingen aan het testen.

  Ik heb het zelf net even gedaan en ik vind het beter dan verwacht. Het is zeker niet haarscherp, maar het gevoel van vr weten ze wel neer te zetten.
 • @Jack O

  Leuk, ik ben beniewd.

  Ik verwacht idd niet het mooiste beeld of de snelste tracking van movements. Wel geloof ik dat nintendo leuke ervaringen kan maken. Het maximale dat mogelijk is met de voor vr relatief zwakke hardware…
 • @Newgamessuck Dat is inderdaad de ervaring die ik had. Heb alleen de onderwatergame gespeeld met de fotocamera, dus ben zelf ook erg benieuwd naar de rest.
 • Mij lijkt het niet zoveel toevoegen. Maar ik ben ook totaal geen fan van het hele VR gedoe. Het heeft mij nog niet overtuigd.
 • @legogamingfan

  Voor mij geldt hetzelfde.
 • @Piet S.

  Tja door het succes van de psvr, wilt Nintendo ook meegaan met de trein, toch logisch.
 • @CyberFl

  Sony kan alleen goede 3rd-party machines maken (90% van de mensen met een PS4 spelen alleen maar COD, Fifa, Fortnite, etc. op het apparaat), voor de rest faalt alles. :)
 • @Piet S.

  Nou alles…sommige first party games verkopen best nog goed.

  The last of us
  Gran Turismo (al heeft het laatste deeltje niet zo goed weten te verkopen als de voorgangers)
  Horizon
  God of war
  En uncharted zijn toch succesvol te noemen.

  Dit zijn dan ook games die de hardcore gamer koopt. De meeste mensen met een ps4 spelen idd alleen maar FIFA en CoD. Dag in, dag uit, jaar in, jaar uit, constant hetzelfde.

  Best saai eigenlijk haha. Maar hey wie ben ik? Ze weten alleen niet wat ze missen.
 • @Ramirez

  Met 'voor de rest faalt alles' doel ik op apparaten (PSP, PSVita, PSVR), niet op games (en het was een statement om @CyberFl een beetje te stangen, omdat ie dat bij mij ook altijd probeert). ;P

  Maar het klopt.. De PS4 heeft inderdaad (een paar) top exclusives, maar zoals je zelf ook al zegt spelen de meeste mensen met een PS4 die saaie, jaarlijks herhalende 3rd-party games. Dat is toch zonde inderdaad.
 • @Piet S.

  Volgens mij heb je een beetje een blinde Sony haat. Maar de grote first party knallers zijn van een fenomenale kwaliteit en verkopen als de beste.
 • @legogamingfan

  De grote 1st-party games/exclusives zijn ook gewoon top games, maar zie mijn antwoord op @Ramirez hierboven en dan weet je wat ik bedoel en waarom ik het typte. :P

  En ze verkopen ook goed, maar als je ziet dat er van bv. GoW +/- 12 miljoen copies verkocht zijn, terwijl er +/- 90 miljoen PS4 units verkocht zijn (< 1/7 van de userbase)… Dan is dat in verhouding met Nintendo's exclusives gewoonweg weinig.
  Super Mario Odyssey, Breath of The Wild, Mario Kart 8 Deluxe, etc. verkopen allemaal meer dan +/- 1 miljoen copies, terwijl de Switch +/- 22 miljoen keer verkocht is (wat > 1/2 van de userbase is).
  En er zijn op dit moment ook ontzettend veel games te verkrijgen op de Switch (meer indie, minder 3rd-party, in verhouding), dus daar ligt het niet aan.

  Dat bedoel ik dus. :)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren