1. Mark Hamill en Ninja presenteren speciale Fortnite-stream

Mark Hamill en Ninja presenteren speciale Fortnite-stream

Aankomende donderdag

Acteur Mark Hamill heeft aangegeven dat hij later deze week nieuwe Fortnite-content gaat onthullen. De acteur doet dit via een speciale livestream die hij samen met Twitch-ster Tyler 'Ninja' Blevins presenteert.

De samenwerking tussen Fortnite en Star Wars is al enige tijd gaande. Deze maand is er al behoorlijk wat Star Wars-content aan Fortnite toegevoegd en het einde is waarschijnlijk nog niet bereikt. Mark Hamill, bekend van zijn rol als Luke Skywalker, heeft namelijk in een tweet aangekondigd dat hij samen met Tyler 'Ninja' Blevins een Xbox Sessions-stream gaat hosten en het onderwerp van de stream is duidelijk: Fortnite.

In de video geven de twee supersterren aan dat ze donderdag 19 december, tijdens de Xbox Sessions-stream, nieuwe Fortnite-content gaan bespreken. Xbox Sessions is een programma waar beroemdheden hun gameskills demonstreren. Er wordt niet specifiek gezegd dat de nieuwe content met Star Wars te maken heeft, maar de aanwezigheid van Hamill is geen toeval, zeker niet met de nieuwe film die morgen in première gaat.

Afgelopen weekend werd er een exclusief voorproefje van Star Wars: The Rise of Skywalker getoond in het openluchttheater van Fortnite. Daarnaast werden er lichtzwaarden, TIE-fighter en een hele hoop skins aan de battle royale-game toegevoegd. Wat Hamill en Ninja donderdag precies gaan onthullen is nog afwachten.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Wacht nog altijd op Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren