1. Mark Wahlberg toont snor voor zijn rol als Sully in Uncharted-film

Mark Wahlberg toont snor voor zijn rol als Sully in Uncharted-film

Dat zit wel snor *ba dum tss*

Acteur Mark Wahlberg, die de rol van Sully vertolkt in de aankomende verfilming van Uncharted, heeft op social media een toepasselijke snor op zijn gezicht getoond.

Hij plaatste de korte video op Instagram, waarin duidelijk te zien is dat hij een (neppe) snor draagt. Hoogstwaarschijnlijk is de snor bedoeld voor zijn rol als Victor 'Sully' Sullivan, de mentor van Nathan Drake, het hoofdpersonage in zowel de games als de aankomende film.

Vorige week verschenen er al setfoto's van de film, waaronder de eerste foto van acteur Tom Holland (bekend van de meest recente Spider-Man-films) als een jonge Nathan Drake.De Uncharted-film speelt zich af voor de games en richt zich mogelijk op Magellaans wereldreis en eventuele schatten die hij vond. De film wordt geregisseerd door Ruben Fleischer.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Vooralsnog heb ik bij zowel Tom Holland als Mark Wahlberg m'n twijfels, maar ik laat me graag verrassen.
 • @Gaaiz

  Hetzelfde.. zie ik beide niks, is ook veruit de slechtste spiderman
 • @Ichabod

  Ik snap de casting wel voor een jonge versie van Nathan Drake, maar hem een volledige film zien dragen snap ik niet goed. De casting kan in elk geval veel beter, want ik zie totaal geen gelijkenissen tussen Mark Wahlbergh en Sully. Overigens ook een acteur die vooral in platte Amerikaanse films meespeelt, dus sowieso al niet mijn cup of tea.

  Overigens vind ik Tom Holland een hele goede Spider-Man. Het is een verfrissend personage in het MCU geworden. De relatie tussen hem en Tony Stark vond ik altijd erg leuk en ontroerend. Mja, meningen verschillen nu eenmaal.
 • @Mister Frowdo en de Uncharted-reeks heeft diepe intelligente verhaallijnen en is niet de gamestegenhanger van een platte amerikaanse actiefilm?

  Zeker niet denigrerend bedoelt want dat kan even goed een guilty pleasure zijn voor een paar uurtjes popcorn entertainment.

  Uncharted is op zich gewoon niet meer of niet minder dan Indiana Jones in een gamesverpakking. Daar is totaal niks mis mee, maak er gewoon niet meer van dan wat het is en enjoy the ride.
 • @Ichabod

  Serieus? Hij is voor mij de perfecte Peter Parker hoor.
 • Bwahaha wat is dit nu weer? Ik hou mijn hart vast.
 • Ik heb er de volste vertrouwen in dat dit een heerlijke B film gaat zijn. Zo zie ik game verfilmingen graag.
 • Eerlijk gezegd is het beter dan verwacht.
  Maar ik als Uncharted fan houdt mijn hart vast bij deze film, de productie hel was/is enorm.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren