1. Halo Infinite en Monster Energy Drink combineren marketingkrachten

Halo Infinite en Monster Energy Drink combineren marketingkrachten

Amerikanen kunnen dubbele XP en in-game items verdienen

Een marketingcampagne rondom Halo Infinite en Monster Energy Drink is gisteren onthuld.

De marketingcampagne begint dit najaar in de Verenigde Staten, ook al is Halo Infinite inmiddels uitgesteld naar 2021. Via Xbox Wire laten Microsoft en 343 Industries weten dat Amerikaanse consumenten blikjes Monster Energy kunnen kopen, waarmee ze verschillende in-game voordelen in Halo Infinite ontvangen.

Zo krijgt men met elk blikje Monster Energy dubbele ervaringspunten voor in de game. Ook ontvangt men diverse Snapchat-filters waarmee mensen zichzelf in de Master Chief kunnen veranderen. De Halo Infinite-campagne krijgt daarnaast speciale uitdagingen waarmee men op Monster Energy-gebaseerde cosmetische items en wapenskins kan ontgrendelen. De marketincampagne loopt tot 31 december dit jaar in de VS. De codes kunnen ingevoerd worden op een speciale website.

Het is niet voor het eerst dat Monster Energy Drink onderdeel is van de marketing van een game - vorig jaar verscheen Hideo Kojima's Death Stranding, waarin het hoofdpersonage Monster Energy drinkt om zichzelf op te peppen. Halo Infinite moet ergens in 2021 op Xbox Series X, Xbox One en pc verschijnen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Ervaringspunten, nice!

  Slechte zaak dat je op deze manier XP kunt krijgen eigenlijk, maar ja zo werken games nu eenmaal tegenwoordig.
 • Dan blijf je wel wakker tot de release iig als je maar genoeg drinkt.

  Drink het zelf niet overigens. Geef mij maar koffie lol
 • Ik heb die troep nog nooit gedronken. Zie wel regelmatig puisterige jochies met zo'n gigantisch blik en een frikandelbroodje bij de supermarkt.

  Het is maar goed dat de vegan, Groen Linkse, babboebakfietsmoeders van de jonge gamers dit soort berichten niet lezen, anders was er al lang ophef geweest:P
 • @Luigi1985
  Haha ja, het stereotype persoon die dit drinkt. Hoewel ik dit spul ook wel lekker vindt, een beetje duur alleen.

  Inderdaad, maar die willen het liefst ook het Frikandelbroodje verbieden.
 • Ik kreeg hartkloppingen van energiedrankjes 10 jaar geleden dus ben er sindsdien mee gestopt. Mehh ik heb hier niks dus aan.
 • Kunnen de developers goed gebruiken!
  Hop naar 2021!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren