1. DJ Marshmello geeft eerste Fortnite-liveconcert ooit

DJ Marshmello geeft eerste Fortnite-liveconcert ooit

Ruim tien miljoen spelers ingelogd om mee te kijken

Afgelopen zaterdag verzamelden miljoenen Fortnite-liefhebbers massaal bij Pleasant Park voor het liveconcert van Marshmello. Dit was het eerste in-game concert dat de makers van Fortnite ooit hebben georganiseerd.

De dagen voorafgaand aan het concert konden spelers zien dat hen iets bijzonders te wachten stond omdat in Pleasant Park een podium werd opgebouwd. De makers van Fortnite kozen bewust voor deze locatie omdat er een football-veld aanwezig is; de perfecte locatie voor een concert.

Dit was het eerste in-game concert van Fortnite en naar schatting volgden miljoenen mensen het optreden. Het concert stond al langer op het tourschema van Marshmello en werd later aangekondigd door Fortnite zelf.

De reacties achteraf waren voornamelijk positief. De DJ plaatste zelf op Twitter dat hij gelukkig werd van het feit dat sommige mensen op deze manier voor het eerst een concert mee konden maken.

Tien minuten lang hebben de spelers van zijn optreden genoten. Tijdens de show werd ook duidelijk dat Fortnite-spelers ook erg vredelievend kunnen zijn. Niet zozeer omdat ze een keuze hadden, want de wapens waren uitgeschakeld.

Check hieronder het complete concert.

Dit artikel delen

Over de auteur

Romée Scholten Gek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Reacties

  • Wtf, nu voel ik me echt oud worden. Kreeg er wel een glimlachje van. Maar vond het ook beangstigend. Nog ff en iedereen zit met een brilletje in huis een ander leven te leiden. Ready player one iemand?
  • Al is het in fortnite dit soort dingen maakt het wel heeeeeel tof

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren