1. Regisseur Black Panther keert terug voor vervolg

Regisseur Black Panther keert terug voor vervolg

Ryan Coogler begint in 2019 met script

Ryan Coogler, regisseur en mede-schrijver van Marvel-film Black Panther komt terug om ook het tweede deel van Black Panther te schrijven en te regisseren. Marvel-fans moeten nog wel een paar jaar wachten tot de film uitkomt, Coogler begint met het schrijven van het Black Panther-vervolg in 2019.
Marvel

Volgens Hollywood Reporter heeft Coogler het plan om filmproductie te starten tussen eind 2019 en begin 2020. De details van het verloop van het verhaal moeten dus nog op zich wachten. Voordat Coogler überhaupt aan een vervolg kan beginnen, moeten we eerst afwachten wat Avengers 4 ons gaat brengen en hoe Koning T'Challa na de gebeurtenissen in Avengers 4 verder gaat. De eerste Black Panther werd een wereldwijd succes met 1,3 miljard dollar aan opbrengsten en er wordt gesproken over een mogelijke Oscar-nominatie vanwege het culturele succes.

Met dit nieuws van de terugkeer van Ryan Coogler wordt er al afgevraagd wat de mogelijke setting van de film gaat worden. In welke tijdlijn gaat deel 2 zich afspelen in de MCU, wie wordt de slechterik na het succes van Erik Killmonger en hoe gaat het vervolg überhaupt heten? Al deze vragen moeten wachten tot Coogler begint met schrijven, laat staan dat we eerst nog willen weten hoe Marvel Avengers 4 gaat lopen.

Black Panther

Eerder werd bekend dat Guardians of the Galaxy-regisseur James Gunn waarschijnlijk het vervolg gaat doen van DC Suicide Squad.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

  • 1,3 biljoen nog wel ;)
  • Ik wil hem niet eens zien wat een aanfluiting was deel 1.
    Alleen maar racistisch over hoe slecht de blanken wel niet waren politiekcorrecte kutfilm

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren