1. Marvel Future Revolution aangekondigd op PAX East

Marvel Future Revolution aangekondigd op PAX East

Nieuwe mobiele game in het Marvel-universum

Tijdens het Marvel Mystery Panel bij PAX East heeft ontwikkelaar Netmarble een nieuwe Marvel mobile game onthuld: Marvel Future Revolution. Het is een open-wereld RPG met verschillende Marvel-personages.

De nieuwe Marvel-game van Netmarble is het vervolg op Marvel Future Fight. Na de aankondiging zijn er verschillende gameplay-trailers van de nieuwe mobile game verschenen. Je kan ze hieronder bekijken.

De eerste trailer laat zien hoe de wereld waar de game zich afspeelt eruitziet. Het is duidelijk dat de game zich niet op aarde afspeelt.

In de tweede trailer zie je de kostuums van de verschillende Marvel-helden in de game. Tot nu is er bevestigd dat: Captain America, Spider-Man, Doctor Strange en Captain Marvel in de game zitten.

Bij de laatste trailer komen de Marvel-slechteriken aan bod. De slechteriken die in de game zitten zijn: Red Skull, Baron Mordo, Green Goblin, M.O.D.O.K. enRed Goblin. Wanneer de game uitkomt is nog niet bekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren