1. Marvel Ultimate Alliance 3 voor Switch aangekondigd

Marvel Ultimate Alliance 3 voor Switch aangekondigd

Ontwikkeld door Team Ninja

Op The Game Awards werd Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order aangekondigd. Het spel komt volgend jaar exclusief naar de Switch.

De eerste trailer van de game werd getoond op The Game Awards afgelopen nacht. De game wordt ontwikkeld door Team Ninja, bekend van games als Dead or Alive en Ninja Gaiden.

Zoals gebruikelijk zit The Black Order vol met Marvel-helden en schurken. Bekende personages zoals Iron Man en de Hulk nemen het op tegen Thanos en zijn bende. De game krijgt een co-op modus voor vier spelers.

Een precieze releasedatum voor de game is er nog niet.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • En waar is Metroid?🙁
 • @Monojaxx

  Die is al 1.5 jaar geleden aangkondigd, dus die komt gewoon.
 • Echt triest.
  Komt er een nieuwe ultimate alliance game. En dan is het voor die rot switch 😑 terwijl de vorige games op de andere consoles kwamen
 • @Dealer X

  Helemaal mee eens. Baal als een stekker.
 • Dit geeft me Bayonetta 2 flashbacks. Those tears â€Ļ

  Meeste Nintendo gamers intereseer deze game trouwens niet eens. Dit doet ninendo puur om de userbase te vergroten. Goede zet.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren