1. Marvel Ultimate Alliance 3-uitbreidingspas bevat nieuwe personages

Marvel Ultimate Alliance 3-uitbreidingspas bevat nieuwe personages

Uitbreidingspakketten niet apart verkrijgbaar

Tijdens E3 werd de uitbreidingspas voor Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order aangekondigd. Inmiddels is er meer bekendgemaakt over de inhoud van deze pas.

De uitbreidingspas gaat naar alle waarschijnlijkheid 19,99 euro kosten. De pas is de enige manier om de drie uitbreidingspakketten te verkrijgen. De pakketten zijn dus niet los verkrijgbaar, en worden apart gelanceerd.

Marvel Ultimate Alliance 3

Het eerste uitbreidingspakket wordt aankomende lente verwacht, de lanceerdata van de andere twee dlc's zijn nog niet bekendgemaakt. De uitbreidingspakketten bevatten naast extra content, een heleboel personages van onder andere Fantastic Four, X-Men en Marvel Knights.

Tijdens de Nintendo Treehouse: Live werden een aantal Nintendo-games live gespeeld en uitgezonden. Zo ook Marvel's Ultimate Alliance 3. Tijdens de presentatie werd een half uur aan gameplay getoond. Check het hieronder.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Wacht nog altijd op Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren