1. Joe Russo: 'We zijn halverwege met editen van Avengers'

Joe Russo: 'We zijn halverwege met editen van Avengers'

Marvel's Avengers 4-film staat nu op drie uur speeltijd

Tijdens een Instagram-chat liet Avengers-regisseur Joe Russo weten dat de productie van de film op de helft is met editen. De huidige speeltijd voor de nieuwe Avengers 4-film staat op drie uur. Dit wordt nog mogelijk aangepast zegt Russo. Verder liet Russo niets los over een titel of een specifieke datum voor de trailer die nog dit jaar uit moet komen.

Tijdens de chat gaf Russo antwoord op verschillende vragen van de fans. Toen mensen vragen stelde over de productie van de film, vertelde Russo dat ze op de helft waren met editen. "De uitdaging ligt hier bij de visuele effecten. We hebben meer dan drieduizend VFX-opnames die we moeten verwerken en deze vragen veel tijd en moeite om goed uit te werken." Alan Silvestri is momenteel bezig bezig met de muziek voor de film.

Ook vertelde Russo dat deze film een nog grotere inzet krijgt dan die tijdens Infinity War of elke andere Marvel-film ooit. Blijkbaar kan het nog desastreuzer worden en is de dood van het halve universum nog niet erg genoeg.

Avengers

Op dit moment staat de speelduur voor de nieuwe film op drie uur lang. Dit zou het de langste Marvel-film ooit maken. Avengers: Infinity War duurt twee uur en veertig minuten, wat op dit moment de langste Marvel-film is. De nieuwe trailer van Avengers 4 wordt voor het einde van het jaar verwacht.

Avengers 4 komt uit op 3 mei 2019.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

  • ZO awesome

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren