1. Marvel’s Avengers komt in mei 2020, eerste beelden

Marvel’s Avengers komt in mei 2020, eerste beelden

Game komt naar PS4, Xbox One, pc en Google Stadia

Marvel's Avengers komt op 15 mei 2020 uit. De eerste beelden zijn vannacht getoond.

Square Enix werkt met Crystal Dynamics, bekend van de Tomb Raider-franchise, al geruime tijd aan de Avengers-game, maar tot vannacht was er nog nagenoeg niets over bekend en waren er nog geen beelden van uitgebracht. Eerder deze week lekte via een poster op de E3-beurs zelf al uit dat het spel naar PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia en pc komt.

De bekende helden uit het Marvel-universum zitten in het spel, zoals Captain America, Thor, Bruce Banner (de Hulk), Black Widow en Iron Man. San Francisco viert de opening van een nieuw hoofdkantoor van de Avengers. Er wordt een poging gedaan om nieuwe technologie te stelen, en de Avengers worden hiervan beschuldigd. Vijf jaar later bedreigt iets slechts de wereld, en moeten de Avengers alsnog in actie komen. Het verhaal is compleet uniek voor de game gemaakt.

Bekende stemacteurs Nolan North en Troy Baker spelen respectievelijk Tony Stark en Bruce Banner. De game krijgt daarnaast een online modus waarin spelers met z'n vieren samenwerken. Alle nieuwe locaties en helden die als dlc aan de game worden toegevoegd, zijn gratis voor alle spelers. De game bevat geen lootboxes.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Gelukkig zit er een toffe single-player campaign in.
  • Nu nog even goeie gameplay laten zien hoe het speelt. Want het ziet er tot toe erg cinematic uit.
    Gezichten zijn wel wennen xd. Maar de game lijkt me tof te worden :D
  • @Dealer X
    Ook mijn eerste ingeving. Het voelt niet zo bekend door de gezichten die we kennen uit de films. Raar dat dat de eerste indruk Zo kan beinvloeden. Maarja ziet er verder wel heel goed uit!
  • Geen Hawk eye en de graphic whore in mij zegt meeh… Mijn hype is weg
  • Dat one 4 me.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren