1. Marvel's Avengers krijgt op 1 september nieuwe War Table-livestream

Marvel's Avengers krijgt op 1 september nieuwe War Table-livestream

Drie dagen voor de release van de game

Op 1 september zendt Square Enix een nieuwe War Table-livestream rondom Marvel's Avengers uit.

De livestream vindt om 19:00 uur Nederlandse tijd plaats en is te volgen via Twitch en YouTube. De inmiddels derde War Table rondom de game bevat volgens de uitgever meerdere exclusieve onthullingen, waaronder een blik op het eerste verhalende seizoen dat na de lancering van de game van start gaat. Ook wordt er een nieuwe speelbare held die na de lancering uitkomt voor het eerst getoond.

Gisteravond werd de lanceringstrailer voor Marvel's Avengers uitgebracht, die hieronder nog eens te zien is.De game verschijnt op 4 september voor PlayStation 4, Xbox One, pc en Google Stadia. Later dit jaar komt de game ook uit op PlayStation 5 en Xbox Series X. PlayStation 5- en Xbox Series X-bezitters kunnen een gratis update downloaden voor grafische verbeteringen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Ook al ben ik een groot Marvel fan. Ik laat deze game lekker aan mij voorbij gaan vanwege dat hele exclusive gebeuren rondom PlayStation. Gelukkig komt Gotham Knights uit lijkt mij een heerlijke Coop game! Dibs op Tim Drake.
  • @Grombeer

    Dude wat maakt Spiderman nu uit, als Marvel fan moet je dit gewoon spelen, weet sowieso zeker dat jij de beta hebt gespeeld en het zeer leuk hebt gevonden.
  • @LosPilotas, ja maar ben nog steeds pissed. Tuurlijk vind ik het leuk maar, kan het nog steeds niet uit staan. Wanneer komt Gotham Knights uit?
  • @Grombeer

    Ergens in 2021.
  • Ik heb mijn preorder gecanceld na het spelen van de beta. Ik vond het echt helemaal niks. Vooral de besturing voelde zo enorm clunky. Hopelijk worden de DC games vetter. Ben sowieso niet van het hele live service gedoe. Doe mij maar een lekkere Singleplayer game met hoogstens optionele Coop.
  • Kan niet wachten om dit met een aantal vrienden te spelen op 1 september, Bring it on!!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren