1. Marvel's Avengers toont Grey Hulk en Captain America-outfit

Marvel's Avengers toont Grey Hulk en Captain America-outfit

Square Enix introduceert de Hulk

In twee nieuwe trailers van Marvel's Avengers wordt naast een vrij te spelen outfit voor Captain America, ook Grey Hulk getoond.

Nadat Square Enix vorige week Captain America introduceerde voor het aankomende Marvel's Avengers, is deze week de Hulk getoond in een korte video. De Hulk is, net zoals de andere Avengers, een van de speelbare personages in het spel dat volgend jaar mei wordt uitgebracht.

In de video, die een halve minuut duurt, wordt de Hulk geïntroduceerd en wordt gameplay van de superheld getoond. De trailer toont echter ook een glimp van een van de outfits van de Hulk die vrijgespeeld kan worden in Marvel's Avengers, namelijk Grey Hulk. Grey Hulk, ook wel Joe Fixit genoemd, draagt een pak en staat bekend als een handhaver in Las Vegas die manipulatief is en geen rekening houdt met anderen.

Eerder deze week toonde Square Enix ook een van de outfits van Captain America, geïnspireerd door de stripboeken van de Secret Empire-serie uit 2017. In deze verhaallijn is Captain America een agent voor de kwaadaardige organisatie Hydra.

Dit artikel delen

Over de auteur

Ralph van Dodewaard Redacteur bij Gamer.nl en de tafeltenniskoning op de redactie.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren