1. Release van Marvel's Avengers is uitgesteld

Release van Marvel's Avengers is uitgesteld

Meer ontwikkeltijd voor Crystal Dynamics

Square Enix en Crystal Dynamics kondigen vandaag aan dat Marvel's Avengers is uitgesteld tot september dit jaar. Het bericht werd geplaatst op de officiële website van de game.

De Avengers-game moest oorspronkelijk verschijnen op 15 mei, maar wordt nu op 4 september van dit jaar uitgebracht. In het bericht op de website staat dat het team achter de game de ultieme Avengers-ervaring wilde afleveren en dat er extra tijd nodig is om dit waar te kunnen maken. Hiernaast worden fans bedankt voor hun steun en begrip.

In de aankondiging wordt geen verandering wat betreft platforms genoemd. Gezien de superheldengame dichtbij de release van de volgende generatie verschijnt, is er een mogelijkheid dat er ook versies voor PlayStation 5 en Xbox Series X in de maak zijn. Vooralsnog verschijnt de game alleen voor pc, PlayStation 4, Xbox One en Google Stadia.

Na een catastrofale gebeurtenis – waar de Avengers zelf de schuld van in de schoenen geschoven krijgen – is het aan jou om het heldenteam weer op te bouwen en hun reputatie te repareren. Ondertussen verzamel je een hoop loot om de uitrusting van de helden te verbeteren en geniet je van makkelijk te behappen gameplay die je visueel spectaculaire acties laat uithalen.

Tegelijkertijd met deze aankondiging maakte Square Enix ook bekend dat de remake van Final Fantasy 7 is uitgesteld.

avengers

Dit artikel delen

Over de auteur

Lucas May Hoofdredacteur van Gamer.nl. Liefhebber van de gekheid die deze intrigerende industrie met zich meebrengt. Perfecter dan Spelunky en Tetris wordt het niet.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren