1. Avengers-game komt naar PS4, XOne, pc en Stadia

Avengers-game komt naar PS4, XOne, pc en Stadia

Banner boven de ingang van de E3-beurs onthult het nieuws

Marvel's Avengers van Square Enix lijkt naar PlayStation 4, Xbox One, pc en Google Stadia te komen.

Dat blijkt uit een poster die is opgehangen boven één van de ingangen van de E3-beurs. De grote gamebeurs opent komende week zijn deuren en toont een grote diversiteit aan nieuwe games. Op de poster staan de bovengenoemde platformen gemeld.

Er is verder nog nagenoeg niets bekend over het spel, behalve dat het al een aantal jaar in ontwikkeling is. Square Enix houdt in de nacht van maandag op dinsdag om 3:00 uur Nederlandse tijd zijn persconferentie, en vermoedelijk wordt het spel daar onthuld.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Go Square Enix go Square Enix.

    Niet al hun games zijn geweldig maar het blijft imho de beste Developer/uitgever (mede door final fantasy en dragon quest) ooit. Ben echt benieuwd hoe deze game gaat zijn. Hopelijk gaat het er nice uit zien en gaat de gameplay leuk zijn.
  • @Meta_coola

    Square Enix is een geweldige developer…maar een hele slechte uitgever.
    Games te vroeg aankondigen(bijna elke titel), helft van de content buiten de game stoppen(FFXV), fanbases versplinteren door speciale edities als exclusives uit te brengen op andere platforms(DQ11S), of grote titels zelf tot tijdelijke exclusives maken(Rise of the Tomb Raider).
    Ik vind de games van Square Enix geweldig, maar ik ben nu zo vaak teleurgesteld, dat ik gewoon heb besloten te wachten op deze titels een jaar na release omdat ze dan meer compleet zijn.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren