1. Marvel's Spider-Man en Just Cause 4 staan nu op PlayStation Now

Marvel's Spider-Man en Just Cause 4 staan nu op PlayStation Now

Ook The Golf Club 2019 is beschikbaar

Marvel's Spider-Man en Just Cause 4 staan vanaf nu op PlayStation Now.

Dat heeft Sony gisteren aangekondigd. Marvel's Spider-Man van Insomniac is volgens velen de beste Spider-Man-game ooit en laat spelers rondslingeren in Manhattan. Just Cause 4 is een openwereldgame waarin spelers actievolle setpieces creëren met een overdaad aan accessoires.

Naast bovengenoemde games staat ook golfspel The Golf Club 2019 op PlayStation Now. Spider-Man staat tot 7 juli op PS Now, terwijl Just Cause 4 tot 5 oktober speelbaar is.

PlayStation Now is een abonnementsdienst voor PlayStation 4. Spelers betalen 9,99 euro per maand om meer dan 700 verschillende PS2-, PS3- en PS4-games naar PlayStation 4 en pc te streamen. Op PlayStation 4 kunnen de PS4-games ook gedownload worden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Weet iemand of er een manier is om deze games met een xbox controller te spelen op pc? Spider-man werkte vannacht prima totdat ik in het touchpad menu moest, daar kwam ik namelijk niet in :(
  • Mooie toevoegingen!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren