1. Marvel's Spider-Man krijgt 'Fantastische'-content

Marvel's Spider-Man krijgt 'Fantastische'-content

Mogelijk nieuw Spider-Man-kostuum onderweg

Marvel Games heeft via Twitter bekendgemaakt dat er binnenkort nieuwe content komt naar de Marvel's Spider-Man-game. Dit maakte Ryan Peganos van Marvel Games bekend tijdens een livestream bekend.
Spider-Man

Peganos geeft tijdens de livestream aan dat er iets 'fantastisch' onderweg is naar de PS4-game. "Op dit moment kan ik er nog niets over zeggen, maar dit wil je wel in de gaten blijven houden. Het wordt geweldig en fantastisch", aldus Peganos.

Alhoewel er momenteel nog niet bekend is wat voor content naar de game komt, wordt door de 'fantastische' hint verwacht dat er een nieuw kostuum voor de superheld aankomt, die gerelateerd is aan de Fantastic Four. Zo wordt er gedacht aan de 'Bombastic Bagman'-kostuum of de zwart-wit gekleurde 'Future Foundation'-kostuum.

Ontwikkelaar Insomniac Games heeft kort geleden nog apart een Spider-Man-kostuum uitgebracht nadat de drie dlc-uitbreidingen waren gelanceerd. Insomniac voegde de beruchte Raimi-kostuum toe dat bij veel fans hoog op de verlanglijst stond.

Marvel's Spider-Man is verkrijgbaar op PlayStation 4.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren