1. Marvel's Spider-Man op PS4 vergeleken met remaster op PS5

Marvel's Spider-Man op PS4 vergeleken met remaster op PS5

Game is vanaf vandaag verkrijgbaar

Er is een gameplayvideo uitgebracht waarin Marvel's Spider-Man op PlayStation 4 Pro en de remaster op PlayStation 5 worden vergeleken.

De video is online geplaatst door IGN. De remaster van Spider-Man bevat snellere laadtijden, verbeterde animaties en lichtinval en ray tracing. Net zoals in Miles Morales is er ook een performance-modus waarmee het spel in 60 frames per seconde draait. Geïnteresseerden kunnen de remaster samen met PS5-game Spider-Man: Miles Morales aanschaffen. De games zijn vanaf 12 november beschikbaar, de PlayStation 5 komt hier op 19 november uit.

Eerder deze week kondigde ontwikkelaar Insomniac Games aan dat de savefile van de PS4-versie gebruikt kan worden voor de PlayStation 5-remaster. Eerder dit jaar was dit nog niet het geval, maar vanwege negatieve feedback heeft Insomniac deze optie toegevoegd.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Wat ik mij dan wel afvraag is dat, in de eerste instantie het niet mogelijk was om de saves over te kunnen zetten of in ieder geval te gebruiken. Vervolgens komt er massale negatieve aandacht en dan gaat het plotseling wèl. Dan was het kennelijk dus niet onmogelijk om dat te doen, waarom niet meteen beschikbaar stellen. Zouden ze dan echt zoveel meer denken te verkopen of komt het door die achterlijke aanpassing van Peter Parker?
 • Staat PS4 Pro en PS5 niet verkeerd om ?
 • @Nol

  Nee, en dat kan je onder andere goed zien aan het bureaublad en de vacation money jar die zien er veel mooier en gedetailleerder uit bij de PS5 versie
 • @Meta_coola

  Ik vind dat slingeren tegenvallen. Alsof er een waas overheen zit.
 • @Nol
  Kan ik me voorstellen. Sommige zaken waren wat meer "grijs"

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren