1. Mass Effect: Legendary Edition zou wel eens op 12 maart kunnen verschijnen

Mass Effect: Legendary Edition zou wel eens op 12 maart kunnen verschijnen

Aldus twee verschillende retailers

Het lijkt er op dat Mass Effect: Legendary Edition op 12 maart verschijnt.

Hoewel er officieel nog geen releasedatum voor de remaster is aangekondigd, vond Twitter-gebruiker IdleSloth84 op webshops van winkels in Singapore en Indonesië de datum van 12 maart. Beide webshops hebben de datum inmiddels weer verwijderd.

De Legendary Edition bestaat uit de eerste drie Mass Effect-titels, inclusief alle verschenen uitbreidingen, promowapens en andere dlc's. De multiplayermodus van Mass Effect 3 ontbreekt.

De games zijn voorzien van betere textures, schaduwen, personagemodellen en 'hogere framerates'. Alle drie de games draaien in 4K op de PS4 Pro en Xbox One X, met 'extra verbeteringen' op de PlayStation 5 en Xbox Series X. Volgens Bioware betreft de Legendary Edition geen herinterpretatie of remake, maar een 'modernisering'.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Het blijft eeuwig zonde dat dit geen volledige remaster word. Deel 1 is hedendaags bijna niet meer te spelen.
    Zou geweldig zijn als die de combat en controls kreeg van deel 3.
  • @Dabilahro agree. Deeltje 1 is ondertussen ook alweer een tijd oud en graphics-wise maar vooral gameplay-wise gaat echt niet lekker mee. En het zou de game ook goed doen als ze veel van de werelden waar je naar toe kon reizen voor sidemissions een stuk levendiger zouden maken. Rond rijden in de Mako was lache maar niet op 12x dezelfde planeet met een ander kleurtje.
  • "Volgens Bioware betreft de Legendary Edition geen herinterpretatie of remake, maar een 'modernisering'."

    Oftewel een opgepoetste port. Als ik naar EA's laatste "Remaster" kijk (Need for speed Hot Pursuit Remastered), hoop ik dat deze trilogie meer liefde ontvangt.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren