1. Mass Effect Trilogy Remastered wederom online genoemd

Mass Effect Trilogy Remastered wederom online genoemd

Maar waar blijft de officiële aankondiging?

Het mogelijke bestaan van Mass Effect Trilogy Remastered is wederom online gemeld.

Vorige week verscheen Mass Effect Trilogy Remastered al kort op de website van een Portugese retailer, en nu staat de trilogie op de website van retailer herni-vet.cz. Daarbij is op de box-art een afbeelding van Shepard te zien. De Tsjechische retailer heeft eerder al het bestaan van de Switch-versie van Assassin's Creed 3 correct gelekt.

Volgens de webwinkel verschijnt de collectie op 15 oktober voor PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. EA heeft het bestaan van de collectie echter nog niet officieel bevestigd. In de lente van dit jaar claimde journalist en insider Jeff Grubb al dat EA aan een remaster van de Mass Effect-trilogie werkte.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Alweer herni-vet.cz? Had to be them, someone else might have gotten it wrong!
  • @Snuivert

    Hmm.. een referentie naar een zekere salarian doctor? ;) Haha
  • Er is no way dat deze remastered collectie nep is nu - er zijn zoveel geruchten geweest dat Bioware OF EA al hadden moeten reageren op dit punt. Kondig 't nou maar aan! :P
  • Als dit echt uitkomt hoop ik wel dat ze mass effect 1 een behoorlijke overhaul hebben gegeven. Die game is heel tof maar wel echt verouderd. 2 en 3 gaan opzich nog wel prima mee.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren