1. Master Chief-acteur: 'Halo Infinite klaar voor release in de lente'

Master Chief-acteur: 'Halo Infinite klaar voor release in de lente'

Een nieuwe lanceerperiode?

Volgens acteur Bruce Thomas is Halo Infinite klaar om aankomende lente te verschijnen.

Dat meldt hij tijdens een interview van YouTube-kanaal Dan Allen Gaming. Thomas doet sinds Halo 4 de motion capture voor Master Chief en meldt dat zijn werk voor Halo Infinite waarschijnlijk voltooid is.

"Ik begon met Halo 4, deed Halo 5 ook en we hebben net Infinite afgesloten. Ik denk, tenzij we nog meer doen in het geval covid over is, dat de game af is en klaar is om komende lente te lanceren."

Halo Infinite was oorspronkelijk een lanceergame voor de Xbox Series X en S, maar werd uitgesteld naar volgend jaar. Ook vertrok regisseur Chris Lee afgelopen oktober bij ontwikkelaar 343 Industries.

Bruce Thomas speelt ook de rol van Russell Adler in Call of Duty: Black Ops Cold War.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Sneller dan ik dacht!! Zeer benieuwd
    Al vind ik het raar. Er leek nog heel veel werk aan.
  • Ik weet niet wat ze allemaal hebben aangepakt, maar ik betwijfel of de lente 2021 haalbaar is. Daarnaast weet een acteur niet het fijne af van alles rondom de game, dus zijn credibility is laag.
  • Ben nog steeds hyped voor deze game, maar ben bang dat er te veel mis is gegaan bij de ontwikkeling. Voornamelijk door bemoeienis van de marketing afdeling en het gekloot met tijdelijke contracten.
    Hopen dat die beloofde December update snel komt met wat positief nieuws!
  • Ben heel benieuwd. Als het verhaal en de gameplay solide is, ben ik een tevreden man. Maar als ze meer tijd nodig hebben, laat ze dat aub gewoon nemen.
  • Microsoft. Laat dit ajb een knaller zijn. Laat dit DE reden zijn om een xbox series X te kopen. Er mist nog een game dat next gen een must buy maakt. Zelfde geldt ook voor Sony.
  • Ik mag hopen dat het grafisch een enorme poetsbeurt heeft gehad. Het kan toch niet waar zijn dat een game bedoeld voor de vorige gen (gears 5) grafisch zo zwaar eroverheen gaat. Dit afgaande op de vorige getoonde beelden. En ja ik weet dat de één meer open world is en de ander niet maar hier leek veel werk aan de winkel. Qua gameplay verwacht ik sowieso wel een fijne titel.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren