1. Vind Dan's Helmet in de MediEvil-demo

Vind Dan's Helmet in de MediEvil-demo

Voor extra content

Vlak voor Halloween verschijnt de remake van MediEvil. Er is echter goed nieuws voor alle PlayStation 4-spelers, de demo van de game is namelijk nu te downloaden in de PS Store.

Spelers die de proefversie van de game spelen, krijgen ze een speciale helm genaamd Dan's Helmet. Wanneer deze helm in het volledige spel wordt gedragen, ontgrendelen spelers exclusieve uitdagingen. Dan's Helmet was in het originele spel alleen te vinden in de Japanse versie. Voor Europeanen wordt het dus een flinke zoektocht naar de helm.

De remake van het spel is gebaseerd op het originele spel dat in 1998 verscheen voor de PlayStation. De game is nu opnieuw ontwikkeld en is helemaal van deze tijd. In de demo kunnen spelers alvast lekker hack-and-slahen met Sir Daniel Fortesque. De demo speelt zich af op op de bekende begraafplaats uit het eerste deel van MediEvil. Op deze begraafplaats staan een aantal leuke uitdagingen te wachten voor de speler, die bekend aanvoelen.

De demo is speelbaar tot 6 oktober en het volledige spel verschijnt 26 oktober.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren