1. Meer aanwijzingen voor aardbeving Fortnite Season 8

Meer aanwijzingen voor aardbeving Fortnite Season 8

De aarde begint te beven

Na verschillende geruchten over een aardbeving in Fortnite hebben spelers breuken in de map gespot. Season 8 wordt hiermee mogelijk ingeleid met een aardbeving die de map wijzigt.

De eerste geruchten doken op toen patch 7.30 verscheen en dataminers bestandsnamen S8LeadupEvents en S8Leadup1_CameraShake_01 ontdekten in de map 'Events'. Spelers gingen aan de haal met de informatie en speculeerden dat er een aardbeving aankomt en/of vulkaanuitbarsting plaatsvindt.

Zoals te zien is in onderstaande afbeelding ontstaan er langzaamaan breuken in de aardkorst. Verschillende plekken worden gezien als potentiële plek voor een vulkaanuitbarsting, maar de community lijkt het erover eens te zijn dat Wailing Woods wordt geraakt.

Fortnite

draken

Er zijn nog meer geruchten over Fortnite Season 8. Zo werden er na het afgelopen winterevenement drakeneieren gevonden, die na hints van Epic Games erop wijzen dat draken binnenkort de wereld intrekken. Ook gaan er geruchten over een Fire King die opgesloten zit in een kasteel, maar na zijn uitbraak besneeuwde gedeelten op de map ontdooit.

Bob analyseerde alle geheimen die Fortnite Season 8 waarborgt. Ook werd bekend dat je een gratis Battle Pass krijgt na het voltooien van Overtime Challenges.

Fortnite Season 8 begint op 27 februari.

Fortnite

Dit artikel delen

Over de auteur