1. Meer bekend over het progressiesysteem in Fallout 76

Meer bekend over het progressiesysteem in Fallout 76

Are you S.P.E.C.I.A.L.?

Bethesda laat meer weten over het progressiesysteem in Fallout 76. Daarnaast kunnen fans de cover van Country Roads nu officieel downloaden.

Hoewel Fallout 76 de vaardigheden van S.P.E.C.I.A.L. (Strength, Perception, Endurance, Charisma, Intelligence, Agility en Luck) aanhoudt, wordt de manier waarop dit werkt aangepast.

Voorheen konden spelers punten in één van de vaardigheden spenderen en was het mogelijk om een nieuwe perk te kiezen of een al vrijgespeelde perk te versterken. Hierdoor konden spelers het personage steeds meer aanpassen naar een eigen speelstijl. Het verhogen van S.P.E.C.I.A.L. werkt in Fallout 76 nog steeds hetzelfde, maar het verkrijgen van perks gaat anders.

Na een 'perk point' gespendeerd te hebben in een vaardigheid ontvangt de speler drie kaarten die verbonden zijn aan de betreffende vaardigheid. Daarvan kan hij er één kiezen om vervolgens te equippen. Er is een beperkte hoeveelheid slots waar kaarten ingestoken kunnen worden, maar ze kunnen ook geruild worden met andere spelers.

Fallout 76 special

Kaarten kunnen drie niveaus hebben: de basiskaart en twee sterkere versies. Hoe spelers aan kaarten met een hogere rang kunnen komen is nog niet duidelijk.

In de documentaire over de maak van Fallout 76 wordt het progressiesysteem ook aangehaald. De video biedt een kijkje achter de schermen van Bethesda en de aankomende Fallout-game.

Perk kaart stats

Fallout 76-versie van Country Roads nu te downloaden

In de aankondigingstrailer en ook de E3-trailer wordt een cover gebruikt van het nummer Country Roads. Het is vanaf nu mogelijk het nummer te downloaden op iTunes voor een dollar.

Bethesda laat bovendien weten dat 100% van de opbrengst wordt gedoneerd aan Habitat For Humanity, een organisatie die zich inzet om betere huizen te bouwen voor derde wereldlanden en arme gezinnen.

Het nummer wordt gecoverd door Spank, een groep uit New York.

Fallout 76 kan vanaf 14 november gespeeld worden op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

  • neh
  • Voel ik hier een losstaande kaartgame aankomen?
  • @Erik07 een gwent 2.0 XD

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren