1. Details Sea of Thieves-dlc The Hungering Deep onthuld

Details Sea of Thieves-dlc The Hungering Deep onthuld

Er is een monster in de zee

Rare heeft informatie vrijgegeven over de Sea of Thieves-uitbreiding The Hungering Deep op de officiële website.

Hoewel The Hungering Deep 29 mei al uitkomt in Sea of Thieves heeft Rare tot vandaag de inhoud ervan goed geheim gehouden. Nu onthult de ontwikkelaar eindelijk de details over de aankomende content.

Er worden twee soorten toevoegingen gedaan. Features en voorwerpen die permanent toegevoegd worden aan de game en een verhalende campagne die slechts tijdelijk beschikbaar zal zijn, met exclusieve beloningen.

Nieuwe features en voorwerpen

The Hungering Deep introduceert een nieuw gevaar op zee. Wat dit gevaar precies is laat Rare nog niet weten, maar waarschijnlijk gaat het om een monster waar in de teaser trailer al naar verwezen wordt. In 'the old days' werden monsters aanbeden als goden.

Bovendien komen er cosmetische voorwerpen. Spelers kunnen hun piraat aanpassen met nieuwe littekens en tatoeages om er extra imposant uit te zien. Voor het opleuken van schepen moet een nieuw boegbeeld verschijnen.

Ook worden drums geïntroduceerd: nieuwe speelbare instrumenten. Daarnaast wordt de 'speaking trumpet' toegevoegd: een hoorn die spelers kunnen gebruiken om over lange afstanden contact te maken met de eigen bemanning en spelers op andere schepen. Daarbij zijn er nieuwe vlaggen waarmee piraten hun intenties mee kunnen uiten.

Sea of Thieves

Een nieuw avontuur

Voor de tijdelijke campagne is Merrick toegevoegd. Hij is de piraat met één oog en één ledemaat die werd geïntroduceerd in een teaser trailer. Hij bevindt zich in Sharkbait Cove, maar voorlopig zegt hij nog niets nuttigs. Als The Hungering Deep eenmaal gespeeld kan worden zal hij echter het startpunt zijn voor een nieuw avontuur.

Dan begint een zoektocht die langs kroegen en vergeten eilanden gaat en spelers uiteindelijk naar Merricks oude aartsvijand leidt. Rare belooft een hevig gevecht en na afloop vergaren deelnemers exclusieve beloningen. Wees er echter snel bij, want het evenement is slechts voor een beperkte tijd beschikbaar. Het is nog niet bekend hoe lang dit zal zijn.

Sea of Thieves
Sea of Thieves
Sea of Thieves
Sea of Thieves
Sea of Thieves

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren