1. Afbeelding bevestigt mogelijk komst van Apex Legends-personage Octane

Afbeelding bevestigt mogelijk komst van Apex Legends-personage Octane

Uiterlijk komt overeen met silhouet uit gameplay trailer

Een nieuwe afbeelding bevestigt mogelijk de komt van het nieuwe Apex Legends-personage Octane.

In februari werden nieuwe, nog niet onthulde personages ontdekt voor Apex Legends. Verschillende geluidsbestanden in de installatiemap van het spel noemden de namen Octane, Wattson en Prophet. Er zijn nu meer details gelekt over Octane, die volgens de bestanden van Apex Legends iets te maken heeft met een injectiesysteem.

Reddit-gebruiker Beartoots plaatste een afbeelding van een personage met de titel "De lek van Octane is echt, en hier is het bewijs". Het personage op de afbeelding heeft veel weg van de beschrijving van Octane en lijkt op het mysterieuze silhouet dat voorkwam in de gameplay-trailer van Apex Legends.

Op beide beelden is te zien dat de figuren een cilinder dragen aan hun hip en robotbenen hebben, wat erop duidt dat Octane een cyborg is. Ook is te zien dat het personage meerdere tubes heeft lopen van zijn arm naar zijn rug.

Niet veel later bevestigde een anonieme bron aan Daily Esports dat de gelekte afbeelding op Reddit echt is. De nieuwswebsite ontving hierbij ook een afbeelding van het personage in betere kwaliteit en kreeg te horen dat Octane waarschijnlijk op 12 maart gelanceerd wordt, samen met de Battle Pass van Apex Legends.

Apex Legends

Naast een lek van het uiterlijk van Octane, verscheen op dezelfde dag ook een afbeelding met de vaardigheden van het nieuwe personage. Zo kan Octane passief levenspunten terugkrijgen wanneer hij niet aan het vechten is en heeft het personage een adrenalineshot die hem tien procent van zijn levenspunten kost en sneller laat rennen voor zes seconden. De ultimate ability laat Octane een lanceerplatform plaatsen waardoor spelers de lucht in worden geschoten.

50 miljoen spelers

Recent maakte ontwikkelaar Respawn Entertainment bekend dat Apex Legends nu 50 miljoen spelers heeft. Om dit te vieren is er een video uitgebracht waarin hoogtepunten van streamers te zien zijn en een aantal statistieken van het spel worden opgesomd. Zo zijn er in de eerste maand 158 miljoen finishing moves gebruikt om spelers af te maken, hebben spelers 1,23 miljard keer hun ultimate ability geactiveerd, zijn er 31 miljard markeringen geplaatst en zijn spelers 170 miljoen keer opnieuw tot leven gebracht.

Dit artikel delen

Over de auteur

Ralph van Dodewaard Redacteur bij Gamer.nl en de tafeltenniskoning op de redactie.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren