1. Microsoft toont meer dan 150 games die je nu via Cloud Gaming van Xbox kunt spelen

Microsoft toont meer dan 150 games die je nu via Cloud Gaming van Xbox kunt spelen

Microsoft toont volledige lijst

Microsoft heeft een lijst gepubliceerd met alle spellen die op het vandaag uitgekomen Cloud gaming van Xbox te spelen zijn.

De dienst, die voorheen bekend stond als xCloud, laat spelers overal waar ze zijn via een Android-smartphone of -tablet diverse Xbox-games streamen en spelen. De volledige lijst met games die vanaf vandaag beschikbaar zijn, is hier gepubliceerd.

Onder de games vallen onder andere Forza Horizon 4, diverse Gears of War- en Halo-games, Tell Me Why, Destiny 2, Untitled Goose Game, The Elder Scrolls Online, Grounded, The Witcher 3: Wild Hunt en No Man's Sky. Net zoals op Game Pass, past Microsoft de lijst om de zoveel tijd aan.

Geïnteresseerden krijgen toegang tot Cloud gaming van Xbox door een Xbox Game Pass Ultimate-abonnement af te sluiten. Voor 13 euro per maand ontvangt men naast Xbox Live Gold, Xbox Game Pass en Game Pass voor pc dus ook de cloud gaming-dienst.

Spelers kunnen speciaal voor de dienst gemaakte controllers of USB-controllers (waaronder de DualShock 4) via bluetooth met een Android-apparaat verbinden om games te spelen. Wel is Microsoft van plan om diverse games met touch-bediening uit te rusten. Gisteren kondigde het bedrijf al aan dat Minecraft Dungeons de eerste game is die touch-bediening krijgt.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Nog steeds leuk voor erbij of buitenshuis, maar voor mij nooit als vervanging voor hardware thuis. De latency was gewoon duidelijk merkbaar, net als bij Stadia.
    Voor velen zal het "prima" zijn, maar wellicht zijn dat de zelfde mensen die hun televisie nooit op Game-mode hebben gezet en altijd met een extra vertraging van 100ms speelden.
  • @Gaaiz
    Same. Maar er zijn zeker momenten dat ik mijzelf hier wel gebruik van zie maken. Voor erbij. En specifieke games. Dan kan het zeker een toevoeging zijn.

    Maar ik denk dat Xbox hiermee vooral inzet op niet-westerse markten.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren