1. Steam Game Festival geeft toegang tot 40 gratis demo's

Steam Game Festival geeft toegang tot 40 gratis demo's

Evenement gaat vanavond van start

Er zijn meer dan meer veertig games speelbaar tijdens de tweede editie van het Steam Game Festival. Dat maakte Steam onlangs bekend.

Via Twitter laat Steam weten dat vanaf 19:00 uur de tweede editie van het Steam Game Festival van start gaat. De eerste versie van het Game Festival op Steam vond vorig jaar plaats in december. De vorige editie was een stuk korter dan de huidige. De versie in december duurde namelijk 48 uur, terwijl de maart-editie nu vijf dagen duurt.

De games die vanavond tijdelijk beschikbaar komen zouden eigenlijk worden getoond tijdens GDC 2020 te zien zijn. Omdat die conventie niet doorging sloten Geoff Keighley en Steam de handen ineen om nieuwe en opkomende games toch een kans te geven om te stralen. Welke titels er speelbaar zijn is nog niet bekend.

Het Steam Game Festival vindt van 18 tot en met 23 maart plaats en is te vinden op de frontpage van Steam.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

  • Waar dan? want ik zie het nergens staan

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren