1. Meer dan zestig demo’s te spelen tijdens het Xbox Summer Game Fest

Meer dan zestig demo’s te spelen tijdens het Xbox Summer Game Fest

Van Destroy All Humans! naar Skatebird

Mensen met een Xbox One kunnen deze maand aan de slag gaan met meer dan 60 demo’s vanuit huis tijdens het Xbox Summer Game Fest. Het digitale evenement gaat 21 juli van start en duurt tot de 27e.

De demo’s kunnen vanuit huis op de Xbox One gespeeld worden. Demo’s van de games Destroy All Humans!, Haven, Cris Tales, Hellpoint, Skatebird, The Vale: Shadow of the Crown, Raji: An Ancient Epic en Welcome to Elk zijn bevestigd voor het evenement. Het zijn demo’s die normaal tijdens E3 gespeeld kunnen worden van games die nog in ontwikkeling zijn. Volgens de aankondiging van Xbox komen er tussen de 75 en 100 'ervaringen' naar het Xbox Summer Game Fest.

Het Xbox Summer Game Fest vindt van 21 tot 27 juli plaats. De demo’s zijn tijdens het evenementen te vinden via het Xbox Dashboard. Welke demo’s er nog meer gespeeld kunnen worden, is nog niet bekend.

Destroy All Humans

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

  • Dat vind ik een tof initiatief. in de 360/ps3 jaren regende het nog demo's het hele jaar door en wat meer in de e3 periode. Was altijd wel leuk om zo games te leren kennen.
  • Goed idee inderdaad! Onderdeel van het ID@Xbox programma dus zullen kleinere titels zijn en staat los van de next gen presentatie van juli. Demo's zullen ook alleen speelbaar zijn in die ene week.

    Tunic, The Last Night en 12 Minutes zou ik erg cool vinden om op deze manier even te kunnen proberen. Vooral rond die eerste hebben we al een tijdje niks gehoord.
  • Kijk dit is heel erg mooi. Demo's van console games zijn er niet zo heel veel meer, zoals de vorige generatie's.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren