1. Meer details Assassin’s Creed Valhalla onthuld

Meer details Assassin’s Creed Valhalla onthuld

Naam raaf-partner en haarverven

Er zijn een aantal nieuwe details onthuld over Assassin’s Creed Valhalla. In een stream met The Washington Post en op Twitter geeft creative director, Ashraf Ismail, wat nieuwe informatie over de game.

In een recente stream met The Washington Post, zegt Ismail dat het in het Valhalla voor het eerst mogelijk is om de haarkleur van het hoofdpersonage te veranderen. Spelers kunnen ook kiezen uit verschillende soorten oorlogsverf, haarstijlen en baarden om te dragen.

Op Twitter plaatste de ontwikkelaar ook een nieuw detail over de game, namelijk de naam van de raaf die de partner van Eivor gaat zijn in de game. De vogel heet Synin (uitgesproken als Sue-nin) wat het oud Noorse woord is voor inzicht. Verder is er bekend dat Synin soortgelijke vaardigheden gaat hebben als de adelaars in Origins en Odyssey. De tweet van Ashraf Ismail is hieronder te bekijken.

Assassin’s Creed Valhalla werd twee weken geleden aangekondigd. De game moet ergens dit najaar uitkomen. Een exacte releasedatum is nog niet bekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

 • Na Senu en Ikaros nu dus Synin. Helemaal prima
 • In Origins was de vogel nog leuk. Daarna werd het meh.
 • Awesome naam voor die raaf. Die vogel is en blijft een gimmick maar wel een gimmick done perfectly right.

  Tot nu toe klinkt alle info die ik heb gelezen heb als muziek in de oren.
 • @Meta_coola

  aah Metaatje, helemaal top dat je AC geweldig vindt, maar niet iedere poep of scheet (deze vogel was geinig, meer niet, haalde net zoveel plezier uit de zeemeeuwen uit Zelda TWW) hoeft de hemel ingeprezen te worden. Perfectly right… gewoon relatief right.. meer niet… Wees een beetje reëel graag.
 • @benjaminben

  Ik ben reëel op dit moment.
 • @Meta_coola
  Dat ben je niet "punt"
 • @blue_blade_3

  Ik denk dat ik toch wel weet wat ik wel of niet ben. Op dit moment ben ik reëel, en waarschijnlijk ook heel erg irritant /care
 • @Meta_coola
  Nouja blijkbaar weet je het dus niet. Over irritant heb je dan weer wel gelijk.
 • @blue_blade_3

  Nee in beide gevallen heb ik gelijk.
 • @Meta_coola
  Aah het bekende welles-nietes verhaal.
 • @blue_blade_3

  Tja lijkt mij dat ik mij zelf beter ken dan wie dan ook. Wie ben jij om te zeggen dat ik niet reëel ben ? Ik weet toch echt wel zelf waneer ik iets ben.
 • @Meta_coola
  Hieronder even een stukje van de algemene voorwaarden van InsideGamer:

  "Plaats geen “fanboy” berichten
  We snappen dat een bepaald(e) uitgever, ontwikkelaar, spel, console of ander product je voorkeur geniet. “Fan” zijn van iets kan heel leuk zijn, maar ook irritant voor mensen die jouw passie niet delen.

  Berichten die een bepaald bedrijf en/of product de hemel in prijzen of juist de grond in stampen worden “fanboy” berichten genoemd en zijn niet toegestaan. In sommige discussies is dit onvermijdelijk. Prima, maar gebruik dan duidelijke feiten en probeer jouw mening zo goed mogelijk te onderbouwen!"

  Lees dat is goed door en reflecteer eens een keer waar je mee bezig bent.
 • @blue_blade_3

  Niet met wat in de tekst staat in ieder geval.

  Énige wat ik doe is heel erg enthousiast reageren op nieuwsberichten van deze game. Dat is niet verboden.
 • @Meta_coola

  Je bent erg Trumpesque, Meta. Maar blijf vooral keer op keer zeggen hoe gelijk je wel niet hebt, misschien dat mensen je dan eens serieus nemen.

  Ik kan je vertellen dat dat voor mij in ieder geval niet geldt. Hoe meer je zelf roept reëel te zijn, hoe minder ik dat geloof. Je welles-nietes-gedoe en fanboyisme begint erg irritant te worden. Niet voor niets heeft Benjaminben 5 nices en jij maar 1 (van jezelf?) en ben je gebanned op gamer.nl.
 • @barton
  Die vent heeft echt een enorme plaat voor zn kop. Zijn "voorliefde" voor AC is in mijn optiek ook echt ongezond gewoon. Het gaat hier om een volwasse vent die er totaal niet tegen kan als mensen iets negatiefs zeggen over AC en het nodig vind om altijd te benadrukken hoe perfect elke detail in de games is.
  Verschrikkelijk
 • @barton
  Ik kom niet op gamer.nl maar als meta daar inderdaad gebanned is - vanwege hetzelfde gedrag als hier neem ik aan - dan vraag ik mij oprecht af waarom IG niet eens besluit hetzelfde te doen. Het is al sinds jaar en dag problemen met die vent, van constructieve feedback naar heuse scheldpartijen maar toch lijkt IG een handje boven het hoofd te houden van Meta. Ik heb Kaas en andere voor minder gebanned zien worden.
  Het feit dat keer op keer vrijwel iedereen hetzelfde aangeeft moet toch een indicatie zijn hoe diep de irritatie bij iedereen zit.
 • @Meta_coola

  Ik denk dat ik ook weet wat ik ben of niet ben. Maar ja, dat gaf jou toen ook geen blad voor de mond met de Cyberpunk topic. Vrije meningsuiting! Je bent kortzichtig en egoïstisch in je manier van omgaan met mensen. Wat verwacht je dan terug van de mensen die je eerder op hun tenen hebt getrapt?

  Je maakt niet alleen stomme uitspraken over je favoriete game-franchise dat in mijn ogen best oké is (ik heb ze allemaal gespeeld en koop ze zelfs meestal day one) maar verder heb je ook niks nuttig toe te voegen hier. Dat ze je dan geband hebben op Gamer.nl zegt genoeg.

  Nogmaals, verwacht je dan serieus wat anders van reactie op je arrogante gedrag hier?

  En dan maar afkomen met een niet gemeende zelfspot.


  Voordeelshop-dramaqueen!
 • @Mister Frowdo

  Mijn zelfspot is altijd gemeend.
 • @Meta_coola

  Pfft! :')
 • @Mister Frowdo
  Godnonjuu, je hebt je niet ingehouden met je reactie zie ik haha

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren