1. Alle gratis Year One-dlc voor The Division 2

Alle gratis Year One-dlc voor The Division 2

Een jaar lang content

Ubisoft heeft de gratis downloadbare content voor het eerste jaar van Tom Clancy's The Division 2 aangekondigd.

Zoals eerder bekendgemaakt wordt alle verhalende en aan gameplay gerelateerde dlc in het eerste jaar van de game gratis. Dit om er voor te zorgen dat alle spelers dezelfde content hebben.

Deze lente komen er twee contentdrops in de vorm van Tidal Basin - een nieuwe factie stronghold die overgenomen kan worden - en Operation Dark hours - een nieuwe raid voor acht spelers.

In de zomer, herfst en winter verschijnt de rest van de dlc, wat Ubisoft als Episode 1, 2 en 3 bestempelt. Episode 1 heet D.C. Outskirts: Expeditions, Episode 2 heet Pentagon: The Last Castle. Voor de derde episode is nog geen naam bekend. Ook komen er nieuwe specialisaties voor personages. De derde episode sluit het verhaal van The Division 2 af, maar opent tegelijk de weg voor nog meer content volgend jaar.

Er komt tevens een seizoenspas voor de game. Omdat alle bovengenoemde content gratis is voor alle spelers, geeft de seizoenspas zeven dagen eerder toegang tot de dlc. Daarnaast bevat het diverse cosmetische items die normaal alleen voor geld te koop zijn. Tot slot zijn er acht exclusieve 'assignments' voor seizoenspashouders

The Division 2 komt op 15 maart uit op PlayStation 4, Xbox One en pc. Vanaf morgen is er het gehele weekend een open bèta te spelen op de platformen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Netjes netjes.

    Gratis content is altijd goed.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren