1. Meer details rondom Spider-Man onthuld

Meer details rondom Spider-Man onthuld

Waaronder de stemacteur van Peter Parker

Er zijn meer details rondom de nieuwe Spider-Man-game onthuld, waaronder de stemacteur van Peter Parker.

Gisteren werd aangekondigd dat de game op 7 september exclusief op PlayStation 4 verschijnt. Sindsdien heeft Game Informer, dat een exclusieve eerste blik op de game geeft in zijn nieuwe nummer, meer details bekendgemaakt rondom het spel.

Yuri Lowenthal zal de stem van Peter Parker, oftewel Spider-Man, inspreken. Eerder sprak hij de stemmen in van personages als Yosuke Hanamura in Persona 4, Nikola Tesla in The Order 1886, het hoofdpersonage in Sunset Overdrive en de prins in de Prince of Persia-reeks. Lowenthal bevestigde het nieuws zelf op Twitter.

Verder blijkt dat de game zowel op PlayStation 4 als PlayStation 4 Pro in 30 frames per seconde draait en geen microtransacties bevat. Mary Jane, de vriendin van Peter Parker, zit ook in de game en is zelfs speelbaar. Er zullen daarnaast diverse pakken voor Spider-Man in de game zitten. Het verhaal van de game speelt zich over een aantal weken af. Tot slot werd bekendgemaakt dat spelers fast travel kunnen gebruiken door de metro in New York te pakken.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Waren nog meer details Michel moet je even op resetera kijken
  • Wel beter dat er meer outfits zijn. Ik vind de standaard outfit niet heel mooi. De witte spin is iets te overdreven of te groot. Maar wat ben ik jaloers op de PS4 eigenaren.
  • https://www.psx-sense.nl/314423/veel-nieuwe-spider-man-details-verschenen/

    Zoveel zin in.
  • 30FPS, maar echt. Maak nou gewoon goedlopende games met 60FPS in 1080p.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren