1. Meer games backwards compatible op Xbox One

Meer games backwards compatible op Xbox One

AC: Liberation en Ghost Recond AW

Assassin's Creed 3: Liberation en Ghost Recon Advanced Warfighter zijn nu ook backwards compatible op Xbox One.

Daarmee zijn nu alle Assassin's Creed-spellen die ooit op een console uit zijn gekomen nu ook speelbaar op Xbox One. Assassin's Creed 3: Liberation is een spinoff, waarin de hoofdrolspeler van het derde deel niet voorkomt. In plaats daarvan focust de game zich op Aveline Grandpré, de dochter van een rijke handelsman en een slavin. In de game, die oorspronkelijk uitkwam voor de PS Vita in 2012, vecht zij om slaven te bevrijden van hun onderdrukkers. De game kreeg destijds van ons een 7.

Ghost Recon Advanced Warfighter is het derde deel in de Tom Clancy's-serie. Het is een tactische shooter uit 2006 waarin de focus ligt op samenwerking tussen teamgenoten. In onze review gaven we de game een 9.

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

  • Tijd voor meta coola om een xbox aan te schaffen. Alle AC games op 1 console!
  • Je moeder is backwards compatible
  • @pe-ah
    Zozo iemand heeft de stoute schoenen aangetrokken. Ik zag dat je ook lekker bezig was bij het artikel van Ghost of Tsushima. Misschien dat je toch maar even normaal moet gaan reaguren hier.
  • @AWESOMEDUDE3

    Moet je poepen?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren