1. Pokemon-maker komt dit weekend met nieuws over games

Pokemon-maker komt dit weekend met nieuws over games

Pokémon producer Junichi Masuda geeft meer details op zondag 9 september

Pokémon producer Junichi Masuda verschijnt aankomend weekend op het Japanse televisieprogramma, 'Pokénchi' - 'Gathering at the Pokémon House' - om het laatste nieuws te delen over de Pokémon games. Het is nog niet duidelijk wat het specifieke nieuws zal worden, maar nog meer details over de opkomende 'Let's Go'-games lijkt een zekerheid.

Het nieuws zal in Japan op zondag 9 september om 8.00 uur uitgezonden worden en om 1.00 uur 's nachts in Europa. Een eerdere persconferentie voor de start van het programma is nog niet zeker.

Pokemon lets go!

Voor de Pokémon fans is het een fantastische tijd om te spelen. Niet alleen is Pokémon GO succesvol bezig, maar de nieuwe 'Pokémon Let's Go, Pikachu! ' en 'Let's Go, Eevee! ' komen over twee maanden uit. Daarboven op is de Pokémon Company ook nog eens bezig met een nieuwe "core series RPG" die uit moet komen in 2019.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren