1. Meer info over Destiny 2-uitbreiding bekend

Meer info over Destiny 2-uitbreiding bekend

"Ugh, just shoot it"

Bungie laat meer weten over de aankomende Forsaken-uitbreiding van Destiny 2.

Dit doet het bedrijf met een exclusieve video, die via Game Informer openbaar is gemaakt. De focus van deze uitbreiding ligt deze keer niet op het redden van de wereld, zoals dat gebruikelijk is in Destiny 2. Het verhaal moet een stuk persoonlijker zijn, waarbij het morele kompas van de speler getest zal worden.

Om deze reden is de schurk van de game dit keer niet een gigantisch monster, maar juist een stuk menselijker. Ook is het verhaal minder zwart-wit en kampen alle personages die voorkomen in het verhaal met persoonlijke problemen.

Een maand geleden vertelde Bungie dat Destiny 2: Forsaken een Western-thema heeft. Het verhaal van Forsaken draait voor een groot gedeelte om wraak vanwege de dood van Cayde-6, een bekend personages uit Destiny 2.

"We've got those Western vibes, anything can happen out on the Reef, so like you said, having that kick off with a bang with someone you care about made that revenge story really work," vertelt game director Christopher Barrett.

Project Lead Scott Taylor bevestigt dat Cayde-6 niet terug keert: "He's dead. He is dead. I will 100 percent confirm Cayde's dead. We want people to understand the stakes here. You should really hate the people who did this."

Destiny 2

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

 • Van wat ik allemaal gelezen heb in dat game informer artikel klinkt het meeste veel belovend, maar Bungie heeft in het verleden ook veel beloofd, dus ik wacht nog eventjes af, maar mocht het allemaal waar zijn, dan komt Forsaken er toch wel.
 • @Soon.
  Precies, even de eerste paar weken wachten en dan kijken of het het waard is. Blijft jammer dat ze niet gewoon een nieuwe subclass hebben toegevoegd (wat ze in de base game al hadden moeten doen naar mijn mening)
 • @blue_blade_3

  denk eerlijk gezegd niet dat ik weken ga wachten… of kan wachten.
 • @Soon.
  Haha nou ik wel hoor:p
 • Ben benieuwd kilnkt goed allemaal.
 • Ik wil dit spel zo graag leuk vinden maar in vergelijking met deeltje 1 is dit een "Empty shell". Geen ziel, geen karakter, het grijpt niet, bind niet, pakt niet en raakt niet.

  Vorige week nog een keertje opgestart i.v.m. faction rally voor die sunshot catalyst, maar na 3 public events, 3 lost sectors en 4 levels up bij FWC hing het me weer helemaal de keel uit, nog niet eens de moeite genomen om de flashpoint af te maken, waarna ik deel 1 heb opgestart en de hele avond plezier heb gehad.

  Maar zoals ik al zei: ik wil dit spel zo graag leuk vinden
 • @Oetsjmieter1978
  Heeft deel 1 in jouw ogen een beter verhaal dan enzo? Of bedoel je echt dat de gameplay en planeten zielloos zijn?
 • @blue_blade_3 Zowel deel 1 en deel 2 zijn een empty shell.
 • @CerandoX.nl Whatever floats your boat sunshine
 • @blue_blade_3 Het is natuurlijk puur een persoonlijk gevoel wat ik heb bij deze 2 games. Maar inderdaad voor mij zit deel 1 storywise veel beter in elkaar. Het sluit beter aan op elkaar dan bij deel 2.
  Het is voor mij dan ook de "feel" van deel 2 die mij niet kan pakken. Het voelt gewoon niet hoe het zou moeten zijn.
  Moeilijk uit te leggen denk ik, maar dan is het ook echt puur mijn eigen persoonlijke gevoel wat ik met deze 2 spellen heb.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren