1. Meer informatie bekend over EA Play 2018

Meer informatie bekend over EA Play 2018

Electronic Arts heeft meer informatie vrijgegeven over EA Play 2018. Zo heeft de uitgever de tijden van het evenement bekendgemaakt.

E3 komt er deze lente weer aan en dat betekent dat Electronic Arts weer zijn eigen evenement houdt, EA Play. Een dag voor E3 houdt Electronic Arts van zaterdag 9 tot en met maandag 11 juni in het Hollywood Palladium de EA Play 2018. Het evenement gaat 9 juni om 19.00 uur Nederlandse tijd van start met een persconferentie.

Op EA Play krijgen geïnteresseerden, wanneer zijn deel hebben genomen aan de pre-registratie, de kans om weer diverse nieuwe games van de uitgever te spelen. EA laat op haar site weten wat de fans kunnen verwachten tijdens EA Play 2018.

Zo is EA Sports aanwezig met nieuwe games, waarschijnlijk kunnen fans van Fifa en Madden een nieuwe editie in de serie zien, krijgen we meer te zien van de aankomende game Anthem, wordt er aandacht besteedt aan The Sims 4 en mobiele games, zijn er een aantal verassingen en zal duidelijk worden of de onderstaande geruchten over de nieuwe Battlefield-game waar zijn.

Battlefield

EA heeft zich nog niet uitgelaten over de nieuwe Battlefield-game. Wel gaan er allerlei geruchten dat het vervolg op de Battlefield-serie zich, net als zijn voorganger Battlefield 1, gaat afspelen in een van de grote wereldoorlogen. Dit keer zou de Tweede Wereldoorlog aan de beurt zijn en gaat de game Battlefield V heten.

EA maakte eerder dit jaar al bekend dat er in 2018 nog een nieuwe Battlefield-game gaat komen en dat er al een in de maak is. In februari van dit jaar bracht de senior video en media director van EA, Randy Evans, het nieuws naar buiten dat er een Battlefield-onthullingstrailer onderweg is.

Dit artikel delen

Over de auteur

Bob van der Laan Speelt voornamelijk op PS4. Gek op games als Fifa, GTA, Assassin's Creed, Fortnite: Battle Royale, CoD, BF, Rocket League, Football Manager, Uncharted en Far Cry.

Reacties

 • Vond BF1 lekker omdat het echt 1 van weinige was met een WW1 setting. Maar om naar WW2 te gaan zie ik niet echt zitten eigenlijk, krijg je weer *America is great* gehalte.
 • Hun persconferentie zal zoals vanouds tergend zijn
 • @kaassouflee30

  En herhalend zoals je reactie ;)
 • @ShadowhunterrX.

  Haha dat komt omdat de reactie button niet altijd even fijn werkt
 • @kaassouflee30

  Haha, geen zorgen. Heb hetzelfde probleem !

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren