1. Meer informatie Halo Infinite wordt in juli onthuld

Meer informatie Halo Infinite wordt in juli onthuld

Tijdens reveal evenement van Xbox Series X

Er gaat in juli meer informatie onthuld worden over Halo Infinite. Dat heeft ontwikkelaar 343 Industries bevestigd in een blogpost.

Het was al bekend dat Halo Infinite een launchgame gaat zijn voor de Xbox Series X. Alleen is er tot nu toe nog weinig informatie over de game naar buiten gebracht. Daar gaat volgens ontwikkelaar 343 Industries in juli verandering in komen. In een blogpost bevestigt de ontwikkelaar dat tijdens de first party games reveal stream in juli meer informatie van Halo Infinite onthuld gaat worden. “Je hebt misschien eerder mensen hier licht over zien praten, maar we zijn erg verheugd om te bevestigen dat Halo Infinite een van de vele first-party titels zal zijn die zijn opgenomen in het Xbox 20/20 evenement in juli”, wordt er in de blogpost gezegd.

Wat er precies in de stream getoond gaat worden is nog niet bekend. De kans groot dat gameplaybeelden van Halo Infinite getoond gaat worden. Halo Infinite komt dit najaar uit met de Xbox Series. Een exacte releasedatum is nog niet bekend.

Halo Infinite

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

 • My body is ready!
 • Ik hoop eigenlijk na deze Halo dat 343 de kans krijgt om iets nieuws te maken. Ben nu 5 aan het spelen maar de wapens ze doen mij niets en ook chapter 1 dat level deed me weinig. Dus ik zou graag van 343 iets totaal anders zien na deze Halo.
 • Zeer benieuwd!! Dit moet hun launchpareltje worden. Laat maar zien wat die Xbox series x kan
 • @Jowy

  Alleen moet het ook nog uitkomen op de huidige xbox volgens mij. Dus vraag me af of ze daarom het potentieel van de series x weten te benutten.
 • @smaakmaker
  Volgens mij gaat dat geen probleem zijn. Gewoon dynamische resolutie op de Xbox one. Dus dan zal die rond de 720p zitten. De Xbox x 1440p en Xbox series x natief 4k. Dan moet dat lukken zonder dat ze zich moeten inhouden voor Xbox series x.

  4k zijn 24X meer pixels dan 720p (dus voor 720P heb je echt veeeeeel minder kracht nodig dan voor 4K)
  4K zijn 4x meer pixels dan 1080P
 • Ik ben erg benieuwd! Halo 5 was een topper, verhaal van de campaign was zo-zo, maar ijzersterke multiplayer. Ik heb er vertrouwen in dat ze het door weten te zetten. Ik denk dat 343 nog zeker een paar goeie Halo games in zich heeft zitten.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren