1. Red Dead Redemption 2-app is nu uit

Red Dead Redemption 2-app is nu uit

Nooit meer de weg kwijt

Update: De Red Dead Redemption 2 Companion-app is nu beschikbaar voor iOS en Android. De app is gemiddeld 200MB groot en biedt verschillende functies ter ondersteuning van de nieuwe game. Op iOS bedraagt de grootte 210MB en op Android 193MB.
Red Dead Redemption 2

Origineel bericht: Rockstar heeft meer informatie uitgebracht over de Companion-applicatie die spelers kunnen gebruiken tijdens het spelen van Red Dead Redemption 2. De app komt tegelijk uit met de game op 26 oktober.

Rockstar maakte op hun website bekend dat de app gebruikt kan worden om aan interactieve informatie te komen over de protagonist Arthur Morgan. Zo kan de app gebruikt worden om routes vast te stellen en om in en uit te zoomen van de kaart. De app moet toegevoegde waarde bieden bij het verkennen van de wereld van Red Dead Redemption 2.

RDR
rdr
rdr

Naast de map kan de speler ook het dagboek van Morgan inzien en vind je verschillende statistieken via de Social Club. Spelers kunnen ook de HUD uitschakelen bij het gebruiken van de app. Verder bevat de app een compleet digitale handleiding van Red Dead Redemption 2.

De Red Dead Redemption 2 Companion-app lanceert op 26 oktober, tegelijk met Red Dead Redemption 2 voor iOS en Android.

Red Dead Redemption 2

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

  • Heel leuk die Media Markt advertentie,
    Red Dead 2 is het goedkoopst bij Wehkamp:

    https://www.wehkamp.nl/red-dead-redemption-2-playstation-4-858445/?Ntt=red%20dead%202&type=manual&PI=1&PrI=0&Nrpp=96&ms=true
  • @XtraNL
    2,50 verschil. heb hem bij media markt gepreorderd omdat ik daar met paypal kan betalen.
  • Wat een bazige game zeg!!! Happy me!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren