1. Omvang en andere details Spider-Man: Miles Morales onthuld

Omvang en andere details Spider-Man: Miles Morales onthuld

Miles woont in Harlem

Er is meer informatie naar buiten gekomen over Spider-Man: Miles Morales voor PlayStation 5. De informatie is door ontwikkelaar Insomniac Games onthuld in een blog.

Er ontstond de nodige verwarring toen de nieuwe Spider-Man-game werd aangekondigd tijdens de PlayStation 5-presentatie. Zo maakte een hoofd bij PlayStation bekend dat Miles Morales een uitbreiding was van de in 2018 uitgekomen Spider-Man voor PlayStation 4. Ontwikkelaar Insomniac Games kwam snel met het antwoord dat het gewoon om een losstaande game ging. Nu heeft Insomniac Games wat meer informatie over de nieuwe Spider-Man-game onthuld. Zo speelt de game zich ongeveer een jaar na de gebeurtenissen van de vorige game af tijdens kerstmis.

In Spider-Man: Miles Morales woont Miles in de New Yorkse wijk Harlem. In de wijk vindt een oorlog plaats tussen een energiebedrijf en een high tech-leger waar Miles middenin zit. Insomniac vergelijkt Spider-Man: Miles Morales met de game Uncharted Lost Legacy, een losstaande game van de Uncharted-franchise met een wat kleinere omvang dan de hoofdgames. De nieuwe Spider-Man-game bevat ook near instant loading, ray-tracing en 3D Audio.

Deblogpostsluit af dat fans zich geen zorgen hoeven te maken over de afwezigheid van Pete Parker. “Zijn verhaal is nog lang niet klaar”, zegt de ontwikkelaar in het blog. Spider-Man: Miles Morales komt dit najaar uit op de PlayStation 5. Een exacte releasedatum is nog niet bekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

 • 3d audio.. Waarom niet gewoon dolby Atmos. Wat een minkukel zeg.
 • @san5324

  Jij met je Atmos weer haha, vergeet het maar.
 • @CyberFl

  Komen er ook door schimmel geïnfecteerde dieren in voor? Dat vond ik een groot gemis in the Last of Us.
 • @CyberFl

  Vindt dat echt kudt man hahaha. Zou serieus een Xbox kopen voordat…
 • @san5324

  Gwn voor een geluids upgrade? Het is niet dat je er beter van gaat gamen eh.
 • Slim om het tijdens kerst af te laten spelen. Heb Arkham Origins ook gespeeld tijdens kerst met kerst-thema en dat maakte het voor mij extra leuk!
 • Ik ben eigenlijk best wel benieuwd of dat meisje Kate Bishop is, Miles zijn vriendin.
  Zou heel interessant kunnen zijn, ook met dit verhaal erbij… 'high tech leger'…
  Heil Hydra.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren