1. Meer nieuwe beelden verschenen van Super Nintendo World

Meer nieuwe beelden verschenen van Super Nintendo World

Dit keer ook een video

Er zijn weer nieuwe beelden verschenen van Super Nintendo World in Japan. De beelden verschenen op Twitter.

Vorige maand verschenen er al verschillende luchtfoto’s van het Nintendo-gedeelte van Universal Studios Osaka. Nu zijn er weer nieuwe beelden verschenen, met deze keer ook een video uit Super Nintendo World zelf. De foto’s zijn geplaatst door @EtiaCSXZDkkpdbs op Twitter. Het bevat meerdere close up-shots van onder andere Bowsers kasteel. Twittergebruiker @LCASTUDIOS_USJ plaatste ook een aantal foto’s op haar account van het park op afstand. Alle foto’s zijn hieronder te bekijken.

Er is ook een nieuwe video verschenen van Super Nintendo World. De video laat de bewegende munten zien in het park. De video is hieronder te bekijken. Wanneer Super Nintendo World opengaat is nog niet bekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

  • Wow, hadden ze dit maar in de jaren 90 :o
  • @Erik07

    Je kunt er nu ook naar toe. Maar ziet er tof uit.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren