1. Meer nieuws over Overwatch 2 in februari

Meer nieuws over Overwatch 2 in februari

BlizzCon Online

In februari wordt er meer informatie gedeeld over Overwatch 2. Dat bevestigt regisseur Jeff Kaplan in een video-update.

Overwatch 2 zal zijn opwachting maken tijdens BlizzCon Online op 19 en 20 februari. Normaal gesproken wordt BlizzCon gehouden in Californië, maar door de wereldwijde pandemie kon het event dit jaar niet doorgaan. Uitgever Blizzard heeft daarom voor een digitale variant gekozen.

Kaplan tempert wel enigszins de verwachtingen. "We weten dat het te lang heeft geduurd. We weten dat we stil zijn geweest. We hebben nog een heel eind te gaan, om de verwachtingen te temperen. Maar we werken extreem hard."

Overwatch 2 werd tijdens de vorige Blizzcon aangekondigd, in november 2019. Sindsdien is er weinig bekendgemaakt over de game. Naast de hero-shooter zoals we die kennen, zal er ook een verhalende PvE-modus in het spel zitten. De nieuwe speltypen, maps en helden van Overwatch 2 komen ook als gratis update naar het eerste deel.

Dit artikel delen

Over de auteur

Erik Nusselder Redacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Reacties

  • Ik ben benieuwd. Vond de originele overwatch ook heel tof. Enige reden dat ik ben gestopt met die game is door de smurfen en de community. Vaak is dat met nieuwe games minder toxic, dus ik kijk wel uit naar deze game.
  • Mijn eerste indruk van het nieuwe Overwatch 2 stijltje was niet erg positief.. Daarnaast vond ik het verwerken van Overwatch in deel 2 ook een vaag plan. Hopen dat Blizzard toch nog wat moois weet te brengen..
  • Overwatch is nog steeds 1 van mijn favoriete games allertijden. Dus deel 2 komt zeker in huis.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren