1. Geinige glitches ontdekt in Super Smash Bros. Ultimate

Geinige glitches ontdekt in Super Smash Bros. Ultimate

Super Smash Bros. Ultimate zet nieuw verkooprecord in Europa

Meerdere Reddit-gebruikers hebben glitches in Super Smash Bros. Ultimate ontdekt. Zo is er één glitch ontdekt waardoor de game kan crashen en een ander die ervoor zorgt dat assist trophies oneindig blijven verschijnen.

De eerste glitch is ontdekt door Reddit-gebruiker 'andrewsbro'. De glitch werkt wanneer tijdens een gevecht met Isabelle en Villager een voorwerp naar elkaar wordt overgegooid waardoor de game crasht. Hierna wordt de betreffende speler teruggebracht naar het HOME-menu van de Switch. De glitch kwam voor het eerst voor na de recente 1.2.0-update. In onderstaande YouTube-video van GameXplain is de video terug te vinden.

Ook is er een tweede glitch ontdekt door YouTube-gebruiker Master0fHyrule. In dit geval zijn er twee Isabelle-personages nodig om de glitch te activeren. Wanneer de twee personages tegenover elkaar staan moeten beide spelers tegelijkertijd een assist trophy, die in het midden staat, binnen weten te halen door een vishengel naar het item te werpen.

Wanneer dit precies op hetzelfde moment door beide spelers wordt gedaan, verschijnt de assist trophy in een oneindige cyclus. In onderstaande video is de de glitch te zien met Waluigi, Nintendogs en Knuckles als voorbeeld.

Super Smash Bros. Ultimate heeft meerdere verkooprecords gevestigd voor Nintendo. De game heeft nu ook in Europa een nieuw record gezet als snelst verkochte Nintendo-game ooit.

Super Smash Bros. Ultimate is verkrijgbaar op Nintendo Switch.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

 • Ook leuk nieuws! :-)

  Edit:
  En dit ook!
 • @Piet S. "Nintendo Switch is the Fastest-Selling Video Game System of This Generation"

  Het is misschien maar net hoe je het bekijkt, maar is de Switch niet tegelijk het enige systeem van deze generatie? De ps4 en xbo horen net als Wii U bij de achtste generatie. De Switch kwam na de Wii U uit en hoort dus technisch gezien bij de nieuwe negende generatie. Net zoals de ps5 en Xbox Two als die uitkomen.
 • @Kwolly

  Haha, dat dacht ik ook meteen toen ik de titel las, maar je moet de tekst even lezen.

  Ik doel ook op:
  'Super Smash Bros. Ultimate has sold over 3 million units in 11 days in the United States according to Nintendo's internal sales data.'


  De 2e link geeft aan dat SMASH ook een hit is in Europa.
 • @Piet S.

  Smash staat dan binnen 11 dagen ergens tussen 7 en 8 miljoen en dat op een userbase van ongeveer 25 miljoen…waar stopt het?

  Nou ik denk dat we toch niet 1,5 tot 2 jaar hoeven te wachten CyberFL…haha
 • @Ramirez

  Inderdaad, haha! :’-D
 • @Ramirez

  SMASH zat na 3 dagen al op 5 miljoen!
  Bron
 • Hoezo is een glitch die de game afsluit geinig?
 • @AWESOMEDUDE3

  Omdat het niet storend is, omdat je dit niet voor elkaar krijgt zonder dat je ‘m specifiek uitvoert.
 • @Piet S.
  Nou geweldig hoor…
 • @AWESOMEDUDE3

  Niks geweldigs aan. Dat is gewoon de uitleg.
 • @Piet S.
  Snap awesomedudes wel. Die glitch met het overgooien zou gewoon in een match kunnen gebeuren (kleine kans wel). Als het een andere game was geweest hadden mensen het een gamebreaking bug genoemd.

  Die met waluigi vind ik dan weer wel lachen:p en mensen maar zeuren dat hij niet in de game zit haha
 • @blue_blade_3

  Begrijp me niet verkeerd he! Het is ook een 'game breaking glitch', alleen gamers die niet specifiek opzoek gaan naar deze glitch, lopen er gewoonweg niet tegenaan. Dat bedoel ik er alleen mee te zeggen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren